Miksi esimiehissä on niin harvoin oikeasti hyviä tyyppejä?

Vierailija

Kommentit (11)

Vierailija

Toisin sanoen, jos on erittäin kunnianhimoinen, ei ehkä voi olla niin empaattinen, sillä etenemisessä täytyy välillä käyttää kyynärpäätaktiikkaa. Riippuu tietysti alasta. Ja muutenkin esimies ei voi olla kovin empaattinen, sillä muuten oma psyyke kärsii.Sopivasti empaattinen ja sopivasti kunnianhimoinen olisi passeli yhdistelmä ja niitä on vissiin harvassa.

Vierailija

Olet niin puun ja kuoren välissä. Alaiset odottaa, että olet hyvä tyyppi ja heidän puolellaan, pomo odottaa, että olet johdon ja firman puolella, niin kuin sinun oikeasti täytyykin olla. Firman etua pitää ajaa kaikessa, ja yleensä tämä tarkoittaa, että et voi ajatella alaisten etua missään.Tämä on karkea yleistys ja tietysti on sellaisiakin esimiehiä, jotka osaavat yhdistää nämä molemmat, firman ja alaisten huomioon ottamisen, mutta monesti sellaiset empaattiset ihmiset, jotka ovat alaisten mielestä kivoja, eivät jaksa sitä painostusta johdon taholta ja kahtia jakautumista.

Vierailija

Esimiehen tehtävä on vastuullinen ja silloin ei voi kaveerata kaikkien kanssa. Kuten edellinen sanoi, esimiehellä on vastuita ja velvollisuuksia myös " ylöspäin" omalle esimiehelleen. Tätä taas työntekijät eivät yleensä ymmärrä. Työntekijät ovat yleensä sitä mieltä, että jos et tanssi heidän pillinsä mukaan, niin olet mulkku, etkä välitä työntekijöistä pätkääkään.

Vierailija

vaan oikeudenmukainen ja vastuuntuntoinen. Se tietysti ärsyttää niitä jotka yrittävät aina ajaa asioitaan esimiehen kautta. Hyvän tyypin alaisina aina joku kärsii siitä ettei satu olemaan hyvän tyypin kaveri, kun taas jämäkkä ja oikeudenmukainen esimies on loppupeleissä paras kaikille.Itselläni on erinomainen esimies, joka odottaa sekä alaisiltaan että itseltään asiallista toimintaa. Ja tarkistaa suoraan lakitekstistä että toimii aina laillisesti.

Vierailija

Meillä ainakin esimieheksi on hakeutunut pahin pyrkyri ja nenänsä joka paikkaan työntävä perseennuolija. Tekee ongelmia sinnekin missä niitä ei ole. Nuoleskelee ylöspäin ja kaikkihan sen tietää, mitä se sitten tarkoittaa alaspäin. Kaikki ikävät esimiestehtävät, kuten irtisanomiset ja määräaik. sopimusten jatkamatta jättämiset ym. sälyttää omalle esimiehelleen, kun ei oma kantti kestä ja ei halua ottaa niistä vastuuta (vaikka todellisuudessa itse " päättää" ketkä jää ja ketkä lähtee). Että sellainen " esimies" .

Vierailija

Jos tyyppi on hyvä koodaaja/suunnittelija tms., ei se välttämättä mikään esimies ole, eikä edes halua olla. Koulutusta uusiin hommiin ei välttämättä anneta, ja ne pikkupomot voi oikeesti olla aika ulalla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat