Oma ammattisi ja parhaan ystäväsi ammatti?

Vierailija

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Kyllä musta se on enemmän ammatti kuin laskentaekonomi. Ovatko siis markkinointiekonomi, lakiekonomi ja diplomiekonomikin mielestäsi ammatteja?Jos mulle sanotaan, että joku on ammatiltaan controller, tiedän kyllä mitä hän työkseen tekee. Jos sanotaan, että joku on laskentaekonomi, tiedän että hän on valmistunut ekonomiksi todennäköisesti laskentatoimi pääaineenaan, mutta hänen ammattinsa voi olla mikä vaan.

Vierailija:

Lainaus:


että KTM, tradenomi ja merkonomi ovat tutkintoja. Laskentaekonomi kuvaa mielestäni ammattiani/työtäni parhaiten. Nimikkeeni on Controller - sekään ei ole ammatti. Minulla ei siis ole ammattia.
Vierailija

Opettaja

Parhaat kaverit (en osaa nimetä parasta): opettaja, lastentarhanopettaja, tradenomi, erityisopettaja, terveydenhoitaja ja ' jonkun sortin' insinööri

Vierailija

kyselyn pystyyn, kun äsken tulin koneelle ensimmäistä kertaa tälle päivälle! Näköjään alter egoni oli jo ehtinyt tehdä sen puolestani.Vastaan opettaja, hyviä ystäviäni opettaja, opettaja, lääkäri, agrologi-maanviljelijä, pappi ja historianopiskelija.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat