Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten saan 1 vuotiaan lopettamaan syljeskelyn euokapöydässä?

Vierailija

Olen yrittänyt olla huomioimatta jos vaikka kyllästyisi, mutt ei. Nyt olen kieltänyt, mutta siitä vaan innostuu. Todella ärsyttävää. Ensin sylkee ruoat ja sitten sylkee vaan mitä suussa sattuu olemaan :(

Kommentit (11)

Vierailija

mutta jos puuro jää välistä niin koko yö menee valvoessa :(

Kait se on pakko vaan tehdä niin, kyllä kai se joskus taas syö eikä sylje vaan?ap

Vierailija

Mut tosiaan silloin kun tulee hampaita meillä syljetään kaikki kokkareet pois. Sitten syödään yleensä jonkun aikaa sileämpiä ruokia. Jotain on kummiskin päivän aikana syötävä. Juomat sylkee joskus huvikseenkin, ja aina siitä komennetaan.

Vierailija

Teillä on varmaan kurittomia lapsia, vai onko teillä lapsia vielä ollenkaan?Meillä vuoden ikäiselle sanktiona toimii ruoan tai maitomukin pois ottaminen, jos ruoalla leikitään. Tai hammasharjan pois ottaminen, jos sillä laasutaan lattioita ja leikitään. Tai sylistä pois laittaminen, jos äitiä purraan tms.Miten teillä? Annatko lapsesi tehdä kaikkea mahdollista?

Vierailija

Meillä kyllä toisinaan lapsi pelaa ruoan kanssa silloin kun hampaat tekee suussa kipeää. Silloin ruoka laitetaan pois ja annetaan ruoka-aikana taas uudelleen (tai toista ruokaa). Jos syynä on hampaat (eli onko muita oireita?) niin lasta ei muuten toruta käytöksestään, suu on vaan kipeä. Mutta iltapuurosta meilläkään ei tingitä, se on syötävä, tai yötä ei jaksa nukkua.Välillä iltapuuronkin kanssa siis joutuu tämän muuten hyvin syövän lapsen kanssa neuvottelemaan, eli puuroa vaikka itkevään suuhun, puuroa jekkujen avulla suuhun, tai mikä meillä toimii, niin puuroa suuhun selän takaa (jostain syystä lapsi avaa suun kun kävelenkin selän takaa ojentamaan lusikkaa!!)

Uusimmat

Suosituimmat