Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumman talon/asumismuodon näistä valitsisit?

Vierailija

Uusi rivari aivan kirkonkylän keskustassa, koulujen ja harrastusmahdollisuuksien äärellä, 5 h + k.Tosi ihana tontti noin 10 km kirkonkylästä, kuitenkin kävelymatkan päässä kyläkoulusta ja muutamista harrastuspaikoista. Talon saisi rakennettua/rakennetettua samaan hintaan kuin tuo rivitaloasunto.Molemmista on 25 km kaupunkiin.

Kommentit (9)

Vierailija

Minulle sopisi rivari, koska en haluaisi kulkea joka paikkaan autolla enkä halua muuttua autokuskiksi, kun lapset alkavat harrastaa.Rivari sopii senkin puolesta että sinne pääsisi heti muuttamaan, ei tulisi yllättäviä menoeriä rakentamisvaiheessa ja talon ylläpidossa (esim. lämmityksestä johtuen).

Vierailija

Mieti nyt, miten ihanaa kesäisin on paimentaa teidän terassilla parveilevia naapurien lapsia. Ja vaikka laittaisitte aidankin, niin ne roikkuu kuitenkin joka kerta aidan takana, kun teillä on vieraita tai haluaisitte olla rauhassa. (Puhumattakaan siitä naapurin äijästä, joka istuu aamutupakalla kalsareissaan siinä kahden metrin pässä teidän olohuoneen ikkunasta).

Vierailija

Muistui mieleen omat ajat rivarissa.Nyt tosin vähän hirvittää alkaa rakentaa, joten noita muitakin vaihtoehtoa on punnittu.Ap, joka siis jo omistaa sen ihanan tontin...

Vierailija

En ole omakotiasuja sitten alkuunkaan. Sitä paitsi on ekologisempaa asua lähellä edes pientä taajamaa kuin "jumalan selän takana". Vaikka Vanhasen Matti onkin vähän toista mieltä...

Vierailija

Säästyy aikaa ja vaivaa, pääsisitte muuttamaan heti valmiiseen, lähellä palveluja olevaan asuntoon, jossa kuitenkin varmaan on pihaa.

Uusimmat

Suosituimmat