Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kannettava dvd autossa

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Vielä matkustusasiaa... millaisia ratkaisuja teillä on lapsille autossa elokuvan katsomista varten? Kannettavalla voisi katsoa, mutta jos tavallisessa farmariautossa on kaksi lasta ja yksi kannettava, en oikein keksi mihin näytön voisi sijoittaa. Entä onko kellään etupenkkien niskatukiin kiinnitettäviä näyttöjä?

Kommentit (3)

Vierailija

Olen aina naureskellut että aivan turha vekotin ja rahan haaskausta, mutta tuo on kyllä pitempien matkojen pelastus. Takapenkki rauhoittuu kivasti kun laittaa nalle puhit pyörimään. http://www.autoextra.fi tuolta saa kaiken tarpeellisen ja palvelukin pelaa!

Vierailija

Cittari myy sellaista laitetta jossa on kaksi näyttöä. Toiseen laitetaan levy sisään ja ohjataan sitä kautta, toinen on sitten pelkkä näyttö. Ne saa hyvin niskatukiin kiinni. Niin ja toimii niin että johto laitetaan auton tupakansytyttimeen kiinni.

Vierailija

oli edellisessä autossa kannettava dvd ja se kiinnitettiin etupenkin niskatukeen. Katsominen lapsilta onnistui niin, että toinen istui keskellä ja toinen reunassa.Nykyisessä autossa (Voyager) on kiinteästi asennettu ja laite & kuvaruutu on katossa etupenkkien selkänojien kohdalla.

Ihmeesti rauhottuvat pitkät automatkat, kun isommat lapset katsovat leffoja, ainoa riita tulee siitä että mitä milloinkin katsovat.

Uusimmat

Suosituimmat