Vittu, mulla menee hermot yhden huutonet myyjän kanssa! OV

Vierailija

Erehdyin huutamaan yhdeltä ulkomaalaiselta myyjältä yli viikko sitten pari kohdetta (myyjä asuu siis Suomessa ja omien sanojensa mukaan, hän on jo asunut melkein 20 vuotta Suomessa).

Ensinnäkin myyjä lähetti kolmen päivän sisään 6 mailia, missä tiedusteli maksuani (ja ei ollut edes antanut tilinumeroaan!) ja kohteet sulkeutuivat perjantai-iltana. Vastasin myyjälle maanantaina (olimme tuttavien häissä tuon viikonlopun), että jos kerta haluat maksun heti, niin laita siitä kohteeseen maininta ja varsinkin, kun suljit tuon yhden kohteen ennen aikojaan. Ja viikonloppuna ei kylläkään rahat siirry yhtikäs mihinkään, jos on eri pankki jne. Myyjän mukaan hän ei ole mikään hätähousu.

Myyjä otti liikaa postikuluja, josta ei ollut kohteessa mitään mainintaa, ainoastaan, että ostaja maksaa pk:t. Tuli sitten ilmi, että myyjä ottaakin postimaksun lisäksi kirjekuoresta hintaa (80 senttiä).

Mainitsin tuosta myyjälle, että en todellakaan maksa tota 80 senttiä, koska kohteessa kerta oli maininta, että ostajalle PK.

Myyjältä tuli pari viestiä, missä hän haukkui mut huijariksi ja myös ne pari muutakin ihmistä, jotka olivat antaneet myyjälle negan noiden suurien postituskulujen takia, mistä ei edes ollut mitään mainintaa. Eli siis nuo muut negan antajat ovat myyjän mielestä huijareita ja hän on ottanut YP:hen yhteyttä jne.

Kohteet tulivat tänään ja kappas, kappas. Yksi dvd oli ruotsikansilla, joista ei tietenkään ollut kohteessa mitään mainintaa. Laitoin myyjälle muista kohteista positiivisen palautteen (vaikka mieli teki antaa niistäkin negat) ja tuosta yhdestä kohteesta negan, koska siinä oli ruotsikannet.

Myyjä laittoi tänään viestiä, missä haukkuu mut maanrakoon, olen kuulemma ilkeä ihminen jne. kun annoin negan. Ja palautteistani muka saa sen käsityksen, että kaikissa dvd:issä oli ruotsikannet. Mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. Ja hän kuulemma ottaa YP:hen yhteyttä asian tiimoilta jne.

Kommentit (14)

Vierailija

maksamaan myyjän haluaman summan. Ja oliko kohteessa siis kuvaa tuotteesta, ei minusta mitkään ruotsinkieliset kannet ole syy negatiiviseen palautteeseen.

Vierailija

Vai kerälijän kannalta tärkeää haista nyt huilu! Taitaa sulla leijonariipus riippua polvissa asti ja pilotti olla yölläkin päällä..Olet oksu.

Vierailija

Kohteessa oli kuva, mutta leffan nimi oli englanniksi. Ja kuvaa kun klikkasi, niin se avautui vaan pienenä, josta ei nähnyt mitään eli luultaasti netistä " lainattu" kuva.

Ja kyllä niistä ruotsikansista pitää mainita! Koska suurinosa meistä keräilijöistä ei todellakaan hyväksy yksiäkään ruotsikansia kokoelmaansa!

Ja mitä noihin postikuluihin tulee, niin jos kohteessa sanotaan: ostaja maksaa pk. Niin kyllä se sitten tarkoittaa niitä postin veloittamia hintoja. Jos kohteessa sanotaan, että ostajalla toimituskulut, niin sitten se on eri asia.

ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat