Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Äsken tapahtunutta (ihmejuttu)

Vierailija

Käytin koiramme äsken ulkona. Naapurimme olivat pihassa, raahasivat mattorullaa, isoa sellaista. Hätäänytneinä laskivat rullan maahan kun menimme ohi ja huutelivat ylipirteästi tervehdyksiä. Siis pitäisikö tässä tehdä jotain???

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Tiedän heillä oleen alkoholinhuuruisia peli-iltoja. Tappelukin on kuulunut joskus yön tunteina. Itse asiassa koiramme haukkui " ilman syytä" viime yönä. En voi mennä nukkumaan.

Vierailija

juttu. Tämä tapahtui ihan äskettäin ja jäin miettimään asiaa... Uni ei kyllä ainakaan tule. Selvästi hämmästyivät kun menin tietä pitkin ohi ja käyttäytyivät kummallisesti. Ja mattorulla oli poikkeuksellisen iso.

Vierailija

Äsken lähti auto heiltä pihasta, ilmeisesti vaimo ajamaan. Pelkään että tulevat niittaamaan minut kun satuin näkemään puuhat. Kävin äsken vessassa ja huomasin, että kodinhoitohuoneessa oli jääkylmä, ihan kuin ovi olisi ollut auki...

Vierailija

sillä peräluukku oli auki. Mutta kun huomasivat minut niin laskivat hätäisesti koko rullan, vai pitäiskö sanoa läjän terassilleen. Yleensä hiljaisia tyyppejä, hädin tuskin tervehditään. Nyt paniikilla huuteivat tervehdyksiä molemmat. Ukko kävi hetki sitten tietä pitkin meidän kohdalla, palasi takaisin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat