Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Koiranpennun ruokinta!

Vierailija

Meille tulee huomenna koiranpentu ja neuvoja kaipailen. Tehtiin tänään valmiiksi pakkaseen iso satsi eläintenjauheliha-riisisekoitusta, pakastin pienempiin rasioihin. Mitä muuta pennulle voi antaa? Lisänä nappulat tietenkin, sekoitan niitä sitten ruoan joukkoon liotettuna. Kanamuna, miten se menee pennulle ja kuinka sen kannattaisi antaa? Mitä muuta?

Kommentit (9)

Vierailija

mutta periaatteessa ihan nappuloillakin pärjää. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Jos koira tulee kennelistä, antavat varmaan hyvät ohjeet ja kannattaa kysellä.

Vierailija

Meillä pennut olivat piimä-raksumössön perään.

Ap,n kannattaa kokeilla sitten vaan että mikä kalsiumlähde pienelle maistuu.

Vierailija

ja tuota raejuustoa voi sekoittaa joukkoon. Anna pennulle myös puruluita, joku oma lelu; tuppaa muuten jyrsimään kaikenlaista muuta ellei hampaille ole töitä!

Vierailija

Meillä pentu jo 5kk ja syö jo kaikkea. Aluksi turvotetut nappulat ja just hapanmaitotuotteet, sekotettuna. Ei sen kummempaa. Laadukas pentunappula on hyvä jo itessään.

Vierailija

Sen kun toistaa aina koiran järsiessä esim. kenkää, vaihtaa sen sallittuun, niin koira unohtaa aika pian sen kielletyn. Tässä täytys tietenkin olla silmä kovana vahtimassa ja heti puuttumassa asiaan. Mutta kyllä tehoaa.

Uusimmat

Suosituimmat