Oletko lukenut Narnia-kirjoja? Minkä ikäisenä?

Vierailija

Luin ensimmäisen 9-vuotiaana (vuonna ' 79!) ja muut parin vuoden sisällä sen jälkeen.Luin Velhon ja Leijonan vastikään 5-vuotiaalleni, ja kirja oli edelleen mukaansa tempaava!

Kommentit (11)

Vierailija

Onko muilla tuo kristillinen symboliikka mennyt ihan ohi? Vai eikö vain häiritse/mietitytä?Minusta kun nuo eivät ole mitenkän tavallisia seikkailukirjoja, vaan uskonnon markkinointia, minkä Lewiskin on auliisti myöntänyt.

Vierailija

Ja pidin hienona seikkailuna ja fantasiana.Pari vuotta sitten luin uudestaan, kun ilmestyi koko pakka yhtenä kirjana ja edelleen juoni on mukaansatempaava, englannin kieli ilo lukea (aiemmin luin tietysti suomeksi). Mutta HUHHUH sitä läpi paistavan kristillisen hutun määrää. En oikein osannut suhtautua vertauksiin syntien sovituksesta ja muusta, sitä lopun Aslan = Jeesus -paljastuksesta puhumattakaan.Ei ihme, että Tolkien pani välit poikki Lewisin kanssa...

Vierailija

Olen lapsena nähnyt vain sen tv-sarjan, mitä joskus 80-luvulla näytettiin, ja kirjat sain mieheltä sitten kerran joululahjaksi. Luin ne saman tien. :) Nyt odotan vain, että lapsi kasvaisi pari vuotta, niin päästäis lukemaan niitä yhdessä.

Vierailija

Olin luokat 3-6 koulussa, jonka kanssa samassa rakennuksessa oli kirjasto, ja muistan siellä etsineeni hyllystä säännöllisin väliajoin sarjan seuraavaa kirjaa. Aivan loistava sarja on minunkin mielestäni.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat