Omistaako kukaan vm-carpetin tessa-mattoa? Voiko hobby hallin vastaavaa mattoa edes verrata siihen???

Vierailija

Kommentit (9)

Vierailija

Samaa mietin että raskinko panostaa vm-carpetiin. Hintaero on aika hurja. Maksaako siinä kuitenkin se suomalaisuus niin paljon(?)

Vierailija

Useempi tuttukin on ostanut sen ja kaikki tykäneet ja kestäviä mattoja on. niissä maksaa merkki. hobbyhallin matot on yhtähyviä mutta huomattavasti halvempia.

Vierailija

En tiedä Hobby Hallin matosta, koska sellaista meillä ei ole, mutta ainakaan tuohon Tessaan ei karvat tartu. Meillä on pitkäkarvainen kissa, ja kyllä ne karvapallot on olohuoneen vaalealla villamatolla, eikä oikeastaan muualla.

Olen ollut tosi tyytyväinen tuohon Tessaan, mukavan eläväinen värikin.

Vierailija

koirankarvojen tarttumista.Löysin tällaisen sivun:Tessa matolla sisustat tyylillä kodin tilat silloin, kun haluat keveyttä ja pehmeää ilmettä matoltasi. Tessan nukka on polyamidia, joka on käsitelty antistaattiseksi ja likaa hylkiväksi. Pohjaus on liukumaton EVAPOLYTEX, joka tekee matosta ryhdikkään. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.Materiaali: 100% polyamidinukkaPohjaus EVAPOLYTEX (polyesterihuopa etyleeni-vinyyli-asetaatti pinnoitteella).Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla pesuliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa. Suojakäsittelyn voi uusia pesun jälkeen. Viiden Tähden Mattohuolto on koepessyt polyamidinukkamaton.Vakiokoot: 60x120 cm, 80x150 cm, 80x200 cm, 80x300 cm, 100x200 cm, 133x200 cm, 160x230 cm, 200x200 cm, 200x300 cmPyöreät: ø100 cm, ø133 cm, ø160 cm, ø200 cmErikoismitat mahdollisia 4 metrin leveyteen saakka.

Vierailija

Meillä myös tuo Tessa (vaalea beige) ja kaksi pientä lasta. Ainakin toistaiseksi lika on lähtenyt pyyhkimällä. Jopa vauvan porkkanansekainen pulautus, kunhan on kärppänä paikalla pyyhkimässä. Tuskin sitten lika lähtee, jos pääsee jämähtämään kiinni. Suosittelen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat