mita antaisit luettavaksi 5-6 vuotiaalle pojalle joka on luonteeltaan vilkas ja aivan ihastunut Harry Pottereihin, Narniaan ja vastaaviin e...

Vierailija

juna yms. missä on magiaa ja taikaa puhuvia eläimiä yms.

Kommentit (7)

Vierailija

ja mukaansa tempaava kirja ;)

Ja onhan noita muitakin vaikka millä mitalla..

5-6-vuotias on kuitenkin ainakin minun mielestä aivan liian pieni lukemaan Harry Pottereita ym fantasiakirjoja... Saattaa toki niistä tykätä, mutta aihepiiri menee tuon ikäisellä vielä niin paljon yli hilseen, jolloin voi olla vaikea erottaa todellisuutta ja fantasiaa...

Vierailija

Harry Potteriin, Narniaan ja Nanny McPheehen? Eikös nuo leffat ole kaikki vähintään alle 7v kiellettyjä (viimesin Potter taisi olla 11v?) ja vaikka ko. kirjoissa ei nyt ikärajaa olekaan, kai nyt jokaisen järki sanoo, että ne ei ole alle kouluikäisen luettavaksi tarkoitettu? Ja miten on jaksanut keskittyä ko. romaaneihin yleensäkään?



Ton ikäiselle antaisin jotain Autot-leffasta, ihan ikäryhmälle sopivaa juttua.



Vierailija

Lukee tosi paljon, ja rakastaa esim Mauri Kunnaksen viikinki, ritari, merirosvo ja länkkärikirjoja, sekä dinasaurustietokirjoja.

Vierailija

Harry Potterista 1 ja 2 osat. muista osista olen sanonut että vielä pari vuotta joutuu odottmaan. leffoja ei ole vielä saanut katsoa. 1 tosin jotain pätkiä. Ja kaikki leffat ovat muuten k11.



Narniasarja on luettu jo kahteen kertaan ja piirretyb leffan on nähnyt. oikeaa ei, siinäkin ikäraja 11.



Muutenkin tyttö rakastaa fantasiaa ja taikuutta ja nyt lukee mm. kurjien sattumusten sarjaa.



Ja tyttö lukee myös paljon muuta.



Oletteko lukeneet siis jo noi narniat? entä ihmema oz?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat