Susan Kuronen -kiinnostuksen syy?

Vierailija

Tässäkö Susan Kuronen -kiinnostuksen syy?www . pakkotoisto . com/vbulletin/showthread . php?t=58168&page=10W-Lo: " Hämmästyttävää on se, että monet n. 50 -vuotiaat naiset oli/on ihan tulessa tuon jutun tiimoilta. Vuosi sitten eräällä työpaikalla ostettiin kaikki iltalehdet yms jossa kerrottiin Vanhasen, ja ton akan suhteesta.Ilmeisesti kirja on suunnattu juuri noille +-50 vuotiaille naisille jotka pääsee elämään vielä kerran prinsessaunelmaansa tuon suhteen tiimoilta. Kysyntää tolle roskalle tuntuu siis yhä olevan."Oiskohan tuossa samalla myös iltapäivä-, roska- ja juorulehtien suurin ostajakunta?

Kommentit (7)

Vierailija

Muutenkin luulen että iltasanomien ja iltalehden pääasiallisin ostajakunta on mieheiä. Tätä kuros-episodia ne seuraa ihan silkasta vahingonilosta ja toisaalta perverssistä uteliaisuudesta. Toisaalta Vanhanen on säälittävästi sotkenut itsensä kammottavaan noloon soppaan, toisaalta Kuronen on nuorehko ja selvästi moraaliton tyyppi, eli ne oletaa että se on tietyllä tavalla just klassinen femme fatale, hirveä tyyppi, mutta siinä pitää olla jotain ihan äärettömän vastustamatonta, eli se on ollut huikea pano.Miehet siis lukee ja niitä jäytää epäilys, että jos se liemi oli kuitenkin sen arvoista ....

Vierailija

esim muinoinen Marika Fingerroos vai miten se kirjoitetaankaan. Vähän aikaa sitten piti ihan pohtia että mistä sekin nainen oikein julkisuuteen kampesi. Ei kai tuossa sen suurempaa syytä ole, tietysti pääministerin yksityiselmän kaiveleminen on kiehtovaa, puhumattakaan siitä että ovat netissä tavanneet.

Vierailija

Mun mielestä jo toi ikäryhmäkin kertoo, että kyse on jonkinlaisesta tirkistelynhalusta ja salaisesta " vahingonilosta" siitä, että joku mokaa itsensä NIIN totaalisesti, lopullisesti ja loppuelämää leimaavasti kuin Kuroska. Tuon ikäiset naiset on kasvatettu olemaan korrekteja ja kuuliaisia, ja julkisivun säilyttäminen on heille paljon tärkeämpää kuin 20v. nuoremmille naisille. He tuntevat kauhistuksensekaista iloa siitä, että joku järkkää tällaisen show' n heille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat