Mikä turvakaukalo on paras?? kehukaa ja haukkukaa omat! vinkkejä kiitos!

Vierailija

Mikä on tila? jossa sopis vauva matkustaan sinne lähemmäs vuoden ikää?? myös talvi pukeissa? mikä on Helppo asentaa ja irrottaa? kevyt ja ketterä yms.. kiitos! semmonen pitäs tässä kohta hankkia! sitte tietty hintakin kiinostaa..

Kommentit (9)

Vierailija

Ihan hyvä kaukalo mutta nuo 6:n mainitsemat isot kiinnitysnupit kantokahvassa häiritsee oikeasti kantamista sylissä tai suoralla kädellä jalkaa vasten. Pieni juttu mutta vähän ärsyttävä käytännössä :)

Vierailija

Uudessa mallissa on esim. 5 piste vyöt, säätösysteemi jolla istuimen saa parempaan asentoon auton penkissä (hyvä varsinkin " kupin mallisessa" penkissä), pienikokoiselle vauvalle irroitettva lisäpehmuste joka pitää lapsen hyvin paikoillaan ja tukee erityisesti päätä ja niskaa, uusi malli on menestynyt paremmin kuin entinen. Erityisesti sivutörmäyssuojausta on parannettu, sehän on useissa malleissa aika heikko. Itse ostimme oman istuimemme joulukuussa ja silloin uudet istuimet olivat tgulleet juuri liikkeisiin. 3 piste vyö systeemi tuntuu ja näyttää tosi hurjalta 5 piste vöiden rinnalla. Istuimen huonona puolena voi sanoa sen painavuuden.

Vierailija

NImenomaan jalustansa takia, istuin vain naksautetaan autossa kiinni olevaan jalustaan. On helppo ja nopea kiinnittaa ja irroittaa. Lisäksi toisessa autossa voi käyttää pelkkää istuinosaa, joka silloin kiinnitetään perinteisesti turvavöillä. Meillä kuljetaan paljon autolla, joten oli meille erinomainen ostos. Niin ja tämä malli sopii myös lyhyemmillä turvavöillä varutettuihin autoihin (esim. 2000-luvun volvoihin).

Vierailija

helposti kiinnitettävissä ja irroitettavissa. Helppo kantaa mukanaan ja tukee hyvin pientäkin vauvaa. Kankaat pestävissä.Hinta 169 euroa, edellisvuoden värejä saa 149 euron hintaan.

Vierailija

Britax ja maxi cosi ovat testien voittajia. Ensimmäisellä lapsellamme oli Britax ja se toimi loistavasti. Kahvan käyttö yhdellä kädellä erityisesti helpotti käyttöä. Pintamateriaali oli kestävä ja kaukalo kevyt kantaa. Nyt ostimme toiselle Maxi cosin, koska britaksissa oli mielestänne niin tukeva pään tuki, että ajattelimme, ettei vauva ehkä viihdy sellaisessa. No hyvä on tämäkin, mutta kahvan käyttö kaksin käsin on hankalaa. Turvavöitä ei äidin voimilla saa kiristettyä riittävästi. Kaukalossa on myös leveät nupit kädensijan kiinnityskohdissa. Mutta turvallisuuden suhteen nämä kaksi ovat siis tehtien parhaita. Graco on myös pärjännyt testeissä hyvin, jos oikein muistan. Kannattaa kysyä liikkeistä ottaako ne kaukalon takaisin vuoden kuluttua eli hyvittävät hinnasta kun ostaa seuraavan istuimen. Ainakin Oulussa eräs liike tekee näin.

Vierailija

esikoisella Maxi Cosi Citi (tms) ja pidin. Plussana on vielä nätti kun mikä, meillä sellainen musta samettinen kuosi, jossa valkoisia pieniä tassunkuvia... ;) Tuo kaksinappulainen kahva ei haitannut yhtään.Vaatii kyllä aika pitkät vyöt autossa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat