Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kyl nyt Palanderin vauvaa hehkutetaan, eikö kukaan muista, että hänhän on jo isä..........

Vierailija

Kommentit (10)

Vierailija

on myös hänen valmentajansa, että hänellä on lapsi. Eikä muutenkaan pidä kovasti yhteyttä lapseensa - mun mielestä se voitais polttaa roviolla!Lapsi raukka, ja nyt ollaan niin polleita lapsesta. Suksikoot Palander kuuseen. Nimim. sama tilanne rahikaisella

Vierailija

yhdessä suunnitellen, valmistautuen, sukujen ehkä tukemana kuin vieraan ihmisen kanssa yhdenillan seurauksena. Vaikka sen lapsen elämä on kaikissa tapauksissa yhtä arvokas, niin eihän se vanhemmille ole lainkaan sama tilanne- eikä varsinkaan isälle- jonka isyys kuitenkin aika paljon rakentuu alkuun suhteessa lapsen äitiin. ja jos sitä suhdetta ei ole, niin isyys on ihan eri lähtökohdissa.

Ilmaisesti on niin katkeraa saada se lapsi ilman isän läheisyyttä, että on täällä yritettävä selittää tosiasioita uuksi kuin ovat.

Erittäin ymmärrettävää, että hehkuttavat PERHEENSÄ esikoista. eikä se niiltä muilta lapsilta pois ole, eivät kai he lue lehtiä. Ja tosi-asia on että heidän taustansa on erilainen- eikä slti vähempiarvoinen.

Kaikkea se katkeruus teettää.

Vierailija

se oli vahinko yhden yön suhteesta ja tämä uusi tulokas on liitossa syntynyt. ehkä Kalle häpesi touhujaan ja halusi pitää esikoisen piilossa. vaikka siitä huolehtiikin omalta osaltaan, mitä nyt pystyy.

Uusimmat

Suosituimmat