Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

No kerro saiko luovuttaja sen sovitun palkkion?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Kyseinen tyyppi tietää syvimmässä sisimmässään mitä on tehnyt ja jos hänellä on älliä päässään hitusenkaan vertaan, tietää kyllä onko käyttäytynyt hyvin vai ei.

Vierailija

Kuka haastaa kenet käräjille? Kuka on loukannut kenen kunniaan ? Ja mistä ihmeen munasolusta on kyse? Haastaako munasolu luovuttaja oikeuteen?

Vierailija

ettei kukaan teistä lynkkaajista koskaan joudu asemaan, johon tämä henkilö joutui. Jos väitteen esittäjällä olisi ollut oikeasti sopimusrikkomus-asia käsillä, hän olisi hoidellut asian toisin ei täällä! Olisi varmaan ollut tehokkaampi keino. Ja asiallisempi.

Vierailija

Jos kerran sopimusrikkomus olisi ollut kyseessä. Täytyy olla hiukan vinksahtanut, jos tänne tulee kerjäämään itselleen kunnianloukkaussyytettä ja vielä perusteetta.

Vierailija

Se, ettei lähde käräjöimään, ei minusta todista vielä mitään.Ja se luovuttaja ei täällä suinkaan lynkannut ketään, kertoi vaan mielestäni nätisti ja kypsällä tavalla mitä ajatteli. Lynkkauksen hoiti sitten tämä av-porukka, vaikka luovuttaja keskustelua välillä yrittikin toppuutella.

Vierailija

Lainaus:

Lainaus:

Vastaanottaja ei kommentoinut mitenkään. Ei sitten mitenkään. Juttu paisui ja paisui ketjuisssa. Edelleen vetoan siihen, että millainen ihminen hommaa julkisen lynkkauksen sen sijaan, että hoitaa asiansa muutoin, koska kirjallinen sopimus on olemassa.
kyllähän se aika v-mäisen vastauksen julkisella keskustelupalstalla kirjoitti tälle luovuttajalleen.
Tuolle ensimmäiselle kirjoittajalle. Ei siis kommentoinut av:n ketjussa vaan siellä toisen alueen ketjussa. Minusta W:n vastaus oli aika asiaton ja loukkaava. Kyllä hän siis totisesti sai äänensä kuuluviin.

Vierailija

Julkinen lynkkaus yhden ihmisen-nimimerkin- väitteiden perusteella. Ja kanalauma seuraa perässä, lähtee julkisesti lynkkaamaan yhtä henkilöä yhden nimimerkin väittämien perusteella. Jos tämä olisi tapahtunut jossain muualla, mutta Suomessa? Mikään klinikka ei tee lainvastaisia juttuja. Vai tiedätkö sinä paremmin? Jos olisit itse ollut uhrina, olisitko alkanut tilittämään tapahtumia julkisesti? Olisitko halunnut kaiken tapahtuneen koko kansan tietoon? Olisitko ollut valmis levittämään koko elämäsi kaikkien nähtäville? Miltä sinusta nyt tuntuisi?

Vierailija

vaan se miten siihen vastattiin. Jos syytetty ei tee selväksi että juttu on puuta heinää vaan päin vastoin itse kuulostaa syylliseltä ja kaiken lisäksi evvk-syylliseltä, niin silloin tulee iso kiusaus uskoa sitä munasolun luovuttajaa. Jos syytetty haluaa vastata, niin miksi vastata tuolla lailla yliolkaisesti. Mieluimmin sitten vaikka jättää vastaamatta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat