Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuka katsoi ohjelman Alankojen äidistä?

Vierailija

Oli ihanan suvaitsevainen äiti ja selvästi ylpeä pojistaan Ismosta ja Ilkasta. Mua melkeen itketti katsoa, kun se taputti ylpeänä Ilkan keikalla nuorison joukossa. itelläkin kaksi poikaa ja olen pakahtua äidin ylpeydestä aika usein. kyllä on ihanaa, kun on omia poikia!

Kommentit (10)

Vierailija

ja Kotiteollisuuden Hynysen äiti. Kyllä näitä kaikkien menestyneitä miehiä yhdisti sellaiset fiksut, suvaitsevaiset mammat. Ihania ohjelmia!!!

Vierailija

Petri soittaa klassista, samoin tytär.Ihan luonnostaanhan tuo nuorimmainen monesti jää läheisimmäksi. Esikoinen joutuu tekemään sen työn puskemalla läpi kiven ja kuopus ja muutkin sisarukset saavat nauttia sitten sileämmästä tiestä.

Ja jos ovat asuneet Ilkan kanssa kaksin seitsämän vuotta, on varmasti läheisempi kuin muut lapset, jotka kasvaneet kotona röykkiönä.

Vierailija

Hän aikoinaan seurusteli ystäväni isän kanssa. Ystävääni en pidä enää yhteyttä. Onkohan hän vielä yhdessä tämän isän kanssa? Muuttivatko yhteen?

Vierailija

Harmitti hänen puolestaan siinä lopussa, kun hän kertoi että ei saanut omassa väitöstilaisuudessaan olla pääosassa, vaan lehtikuvassa olivat pojat :-(Eihän hän suoraan sanonut että harmittaa, tai taisi sanoa jotain siihen suuntaan että häntä arvioidaan poikien tekemisten kautta.

Uusimmat

Suosituimmat