Kertokaa totuus lestadiolaiset!

Vierailija

Teitä moititaan ja hieman vainotaankin täällä av:lla. Kertokaa itsestänne tänne ja elämästänne. Kertokaa onko oikeasti syntiä teidän mielestä katsoa tv:tä ja käyttää ehkäisyä. Uskon ja toivon teidän olevan ihan normaaleja ihmisiä kaiken haukkumisen takana. Ja jos ehkäisy on sinulle syntiä, ymmärrätkö jos ei ole toiselle syntiä?Jos annettais lestojen kertoa itsestään ja me muut kuunneltais avoimin mielin!Uskova minäkin

Kommentit (2)

Vierailija

Minä en pidä ehkäisyä syntinä jos sitä käytetään henkisistä tai fyysisitä syistä. Jokainen luultavasti tietää itse mikä on parasta itselle.

Itsekkin käytän tällä hetkellä, mutta siihen on omat syynsä.

Telkkaria meillä ei ole, mutta tietokoneelta lapset silloin tällöin katsoo dvd:ltä jotakin rauhallisia piirrettyjä. Tyyliin: nallepuhia, franklinia yms...

Ei mitään vauhdikkaita. Telkkaria en pidä syntinä, mutta se sisältö ei ole mitään parasta katsottavaa. Toki hyvääkin ohjelmaa tulee: esim luonto-ohjelmia, dokumentteja....

Ollaan monesti miehen kanssa oltu kahdestaan lomalla ja kyllähän sitä jotakin ohjelmia on tullut katottua esim: hotellihuoneessa ja todettu että onneks ei kotona ole moista vangitsijaa.

Meiltä näkee sisältä yhden naapurin olohuoneeseen niin että ei voi olla huomaamatta että siellä on telkkari auki koko illan, monta tuntia. sitä vaan miettii että eiköhän sen vois joskus sulkea. Ihan vaan niiden lastenkin takia.

Niin. Ihan tavallinen perhe ollaan. Naapureiden kanssa ollaan hyvin väleissä.

Yksikin naapuri aina kehuu kuinka mukavia lapsia meillä on ja osaa ottaa toiset huomioon ja auttavat ulkona sisaruksiaan.

Vierailija

kyllä meidän muidenkin tulisi ottaa oppia lestojen mediakasvatuksesta. tutun lestaperheen äidin kanssa ollaan juteltu aiheesta. heillä vahditaan mitä telkkarista katsotaan ja mitä pleikkaripelejä pelataan, itetokoneessa heillä on esto aikuisviihdesivuille. ei semmoset seksi- ja väkivaltajutut ole hyväksi lapsille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat