Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kukaan palkannut hoitajaa kotiin?

Vierailija

Mulla on kolme lasta, nyt 7v, 4,5v ja melkein 2v. Vähitellen pitäisi miettiä töihin menoa (ensi syksystä?), mutta kamala aamurumba kauhistuttaa.Paljonkohan hoitajalle pitäisi maksaa? Mistä sellaisen saa? Kertokaa kaikki kokemuksenne, myös kummin-kaiman tutuilta kuullut, jos ei omia ole!

Kiitos!

Kommentit (6)

Vierailija

Mua kuitenkin arveluttaa, ettei ole mitään valvontaa. En oikein usko että haluaisin ottaa hoitajaa jos ei olisi tuttu. Tuollanen sukulaistyttö-tilannehan olis ihanteellinen, meillä vaan ei taida olla sopivaa.

Vierailija

Au-pair olisi yksi vaihtoehto, jos vain on tilaa majoittaa ja halvemmaksikin tulee.

Aika kallista on kotiin palkata hoitaja, vaikka sen yksityisen kotihoitotuen saakin. mutta jos sitten olisikin joku tuttava, kenen lapset tarvitsisivat myös hoitajaa. Voisitte palkata puoliksi ja vuoroviikoin hoitaisi teillä ja vuoroviikoin tuttavallasi.

Voisitte laittaa lehteen tai työkkärin sivuille ilmoituksen, niin saisitte varmaan paljonkin hakijoita, joten hoitajankin voi valkata.

Vierailija

hoitamaan 1-2 vuotiasta lastaan.

Tyttö oli ylioppilas joka piti välivuotta ennen opiskeluja, perhetuttu.

Saivat ymmärtääkseni kunnalta yksityisen hoidon tukea ja kotihoidon tuen kelalta, siihen päälle jotain omaa, olisivatko maksaneet tonnin luokkaa palkkaa yhteensä. Tyttö oli heillä n. 7-8h päiviä, klo 9-16 muistaakseni.

Vierailija

Au pairille meillä ei ole tilaa, joten ihan tavallinen hoitaja pitäis olla.Onko tietoa minkälaisista summista puhutaan " työnantajamaksuissa" ? Onko ne Tyelit ja vakuutukset joku pari prosenttia siitä palkasta, vai jotain parikymmentä?

Uusimmat

Suosituimmat