Vierailija

asiallisesti sen että haluaa vaihtaa työpaikkaa seuraavien syiden vuoksi:

- työntekijöiden suuri vaihtuvuus

- huono työilmapiiri

- epäselvä työnkuvaMitenkä sen voisi sillain fiksusti muotoilla. Aloittaisin lauseen kuitenkin jotenkin näin " Olen viihtynyt nykyisessä työssäni hyvin, haluan kuitenkin vaihtaa työpaikkaa ....niin miten voisin tuota jatkaa (olen ollut nykyisessä kohta vuoden...)kiitos kaikille vastanneille avusta

Kommentit (11)

ja tietty jos tulee vielä vinkkejä niin mieluusti otan niitä vastaan...mielestäni siitä olisi kuitenkin hyvä kertoa miksi olisi vaihtamassa paikkaa koska viime aikoina työsuhteeni ovat olleet melko lyhyitä maks 1,5 vuotta, kun en ole vielä omaani löytänyt..ja tietty ilmapiiri jos on huono (sikäli että kaikki etsivät nykyisessä paikassa uutta työtä...) niin kuka sellaisessa jaksaa olla..

että ko työ olisi lähes samanlaista kuin nykyinen, asiakasryhmä olisi erilainen ja varmasti myös työilmapiiri olisi erilainen, nykyisessä on niin kireä ilmapiiri ja väki vaihtuu TODELLA PALJON (15:sta on vuoden aikana lähteny puolet ja aika monta toimihenkilöä....huh)tästä uudesta maksettaisiin parempaa palkkaa, asiat olisivat organisoitu, ei olisi epäselvä työnkuva jnekuinka sen voisi mainita sillain hienovaraisesti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Haastattelussa sitä voidaan sinulta kysyä ja siinä vaiheessa sinulla olisi hyvä olla mielessä positiivinen vastaus tyyliin: ' haluan kehittää itseäni ja osaamistani, uusia haasteita jne.' . Älä edes vihjaa nykyisen työpaikan huonoista puolista, varsinkin jos liittyvät jotekin henkilösuhteisiin tms. asioihin. Näistä puhuminen kääntyy helposti sinua vastaan: jos olisit joustavampi/mukavampi/taitavampi toimimaan erilaisten ihmisten kanssa viihtyisit varmasti nykyisessä paikassasi, vai mitä? Kukaan ei halua palkata henkilöä, joka on mahdollisesti ' vaikea tyyppi' .

Työhakemuksessa tarkoituksena on myydä itsesi työnantajalle...eli siinä ei kerrota syitä miksi haluat pois nykyisestä" Haluan uusia kokemuksia ja laajaalaistaa alan tietoutta jne.... "Ehkä noita mainitsemiasi asioita ruoditaan sitten mahdollisessa työhaastattelussa!

Ei sun tarvi perustella, miksi haluat pois nykyisestä työstäsi. Suurin osa avoimista paikoista täyttyy nimenomaan sellaisilla ihmisillä, jotka syystä tai toisesta haluavat vaihtaa työpaikkaa. Haasteet, vaihtelu, yleneminen, nää kaikki on vaan elämää ja eteenpäinmenemistä, eikä sitä tarvi mitenkään perustella!!!

Itse laiton hakemukseen kohteliaasti " Haen avoinna olevaa xxxx ja sitten allekirjoitus alle, eikä mitään muuta riimittelyjä tai selittelyjä. Kirjoitin hyvän CVn johon lyhyesti kuvailin itseni sekä aiemmin hankitun koulutuksen ja työkokemuksen. Eli laitat työpaikkojesi alle työtehtävät jne.Lyhyellä ja ytimekkäällä hakemuksella olet jo haastattelussa, ja siellä sitten panostat täysillä!

Urallaan eteenpäin pyrkivät ihmiset hakevat muutenkin kaiken aikaa uusia duuneja, joten lyhyissä työsuhteissa ei ole välttämättä mitään seliteltävää. Voithan sitten kysyttäessä työhaastattelussa selittää syysi.Sitä paitsi, tuollainen nykyisen työpaikan kritisointi voidaan katsoa työnantajan parjaamiseksi, mikä sekään ei välttämättä ole kaikista hyvä juttu...* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat