Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minkälaista autoa ET AINAKAAN ottaisi, jos sinulla olisi varaa valita?Itse en käsitä niitä koppimallisia, korkeita autoja, joita on eri merkeissä.

Sivut

Kommentit (112)

Vierailija:

Lainaus:


ei taida olla tutustuneet ihan uusiin Corollan Verso-farkkuihin. Aika komeita ja hyviä autoja. Teille näyttää jääneen kuva jostain peräpuikon näköisestä kasaritojotasta. Käykääs joskus ihan huviksenne mammat itsekin siellä autoliikkeissä, älkääkä uskoko kaikkea mitä miehenne hirnuu ;)
Ladaan ja Skodaan yhdistän vieläkin mielessäni karvahatut ja mahorkan, tiedä sitten onko mahorkkaa poltteleva karvahattukaveri Ladassaan juntti vaiko vain itään päin kallellaan...Citymaasturit ovat tämän vuosituhannen älyttömin keksintö, ja älyttömästähän voi kai vetää yhtäläisyysmerkit junttiin. Maastoajossa maasturi on varsin passeli peli, mutta mitä hittoa maasturi tekee kaupunkiliikenteessä? Muuta kuin syö liikennevaloissa ja jonoissa seistessään bensaa, ja vie ' puolitoista' parkkipaikkaa kaupungin kapeilla kaduilla ja ahtaissa parkkihalleissa. Lähimmäksi maastoajon tunnelmaa pääsee stadissakin vain mukulakivikaduilla, ja niistäkin on ihan hyvin selvitty tähän asti ilman korkean maavaran nelivetoa. Kaupunkimaastoautot? I just don' t get the idea...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Citymaastureissa ei ole pelkästään se kulutus&saastutus, kaikkihan ne ei ole niin pahoja, vaan se, että se on niin raskas auto että se aiheuttaa liikenteessä ääliökäsissä hirveän paljon enemmän vaaraa muille liikenteessä liikkujille kuin normaaliauto.Pitäis kieltää ne katujyrät tai vaatia joku lisäkirjain korttiin. Varsinkin kun niitä hankkii just ne riskikuljettajat.

Vierailija:

Lainaus:


ja joo, koillain ihmisillä on lasten ja sen ylettömän kamna lkisäkis esim koiria, jouta nyt ei ihan viittis sinne pimeeseen takaluukkuun tunkea.
sitä ennen ollut bensalla käyvä farmari, ja enemmän tuo vanhempi farkku meidän pihassa taitaa saastuttaa kuin uusi dieselkone. Vai tahdotko 36 kertoa enmmänkin täsät mihin perustat tänb bemnsasyöppö-väitteesi? ja mitä tulee siihen että minkä jatke tuo nyt olis, nii en naisen atodellakaan osaa kommentoida mitä haet takaa...

se on valittu koska sillä ajetaan paljo pitkää työmatkaa, on helevetin mukava ja turvallinen ajaa, miksei ihmiset saisi ostaa parasta ja sopivinta itselleen jos kerran on halua ja ehkä varaa? miks mun pitäisi ajaa tojota korollalla vaan siksi ettei katelliselle naapurille tulisi paha mieli?t:35

Vierailija:

Lainaus:


ihan idioottia maksaa edes 30 000 e autosta, jonka arvo laskee vuosi vuodelta kuin lehmänhäntä. Mutta tää on tällaisen " juntin" lääkärin järkimielipide ;)
esim. 1980-luvun Saab9000 pärjää vuodesta toiseen Folksamin todellisiin kolareihin perustuvissa tutkimuksissa paremmin kuin esim. nämä uudet Meganet.Vierailija:

Lainaus:


Ja kuljettaa vielä lapsiaankin sellaisella, huh. Hyvä jos on edes turvavöitä takapenkillä.
Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat