Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko tämä vain urbaanilegenda vai voiko tätä ihan oikeasti sattua? Onko kaikki mennyt silti hyvin? Milloin sitä tulee ja minkä verran? Kokemuksia kiitos!Oma tilanne tämä:

Kolmannelle lupa ollut. Minulla kierto heittää härän pyllyä ja pahasti :( Synnytyksestä reilut 10kk ja ekat menkat alkoi 6.12 seuraavat tulikin sit vasta 24.1 :O Olivat pitkät ja oudot muutenkin. Kp taitaa nyt olla 22/?? (ennen kierto oli 30-32päivää). Eilisestä asti tullut pyyhkiessä veriviirua/tuhrua. Pikkuhousunsuojaankin saattaa välistä jäädä vaaleanpunertavaavalkkaria. Mitä tää nyt on?? Ovis oli ilmeisesti (ainakin halut maksimissaan) viime viikon lopulla/viikonloppuna. Mahassa alhaalla, edessä kova paineen tunne. Kuin ilmpallo paisuisi :X viiltelee? Hankalaa löytää oikeaa sanaa kuvaamaan mahan tunnetta... Kahdessa edellisessä raskaudessa ei ole ollut mitään välivuotoja tmv.

Mikä minulla oikein on? Tulehdus? Menkat alkamassa?

Arvailkaa, antakaa vinkkejä, jakakaa kokemuksia... Menen ensi viikolla lääkäriin jos menkat ei ala ja jos alkaa niin sit niiden jälkeen.Kiitos jos vaan viitsitte auttaa vauvakuumeessa kärvistelevää rouvaa :D

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat