Vierailija

ja miks ei myös aikuisten vaatemerkkejä.Nyt kun on ollut ilmastonmuutos paljon esillä, niin listataan vaatemerkkejä joita ei tarvitse kuljettaa toiselta puolen maapalloa tänne Suomeen.

Kommentit (23)

Zalekua suunnittelee ja valmistuttaa suomalaiselle lapselle huippumuodikkaita sisävaatteita ja niihin soveltuvia asusteita nopeasti vaihtuvien trendien mukaan. ....

Vuoteen 1998 asti Zalekualla oli omat ompelijat jotka valmistivat kaikki myytävät mallit. Tästä kuitenkin luovuttiin kovan

kilpailutilanteen vuoksi.

joku jo mainitsi ko. firman. kokemusteni mukaan rasavilin talvihaalarit ja rukkaset ovat ehdottomasti parhaimmat mitä markkinoilta löytyy, mutta harmittaa että ne todellakin ovat rumia. saiskohan niitä nykyaikaisemmiksi antamalla palautetta tehtaalle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aution Neule Ky valmistaa college- ja trikoovaatteita pääasiassa vauvoille ja leikki- ikäisille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös yöasut aina kouluikäisille asti.Yritys on toiminut Alahärmässä, Eteläpohjanmaalla jo vuodesta 1972 ja yritys työllistää noin 30 henkilöä. Aution Neuleen koko tuotantoketju toimii Suomessa. Markkina-alueena on Suomi.NANSO: Nanso-trikootuotteiden valmistus käynnistyy Nokialla jo langasta. Oma neulosvalmistus, värjäys sekä paino tapahtuvat talon sisäisessä tuotantoketjussa. Korkeatasoisista puuvilla-, puuvillamodaali- sekä muista sekoitekuiduista voidaan valmistaa helppohoitoisia, toimivia käyttövaatteita. Värjäyksessä, joka on ollut yrityksen perusosaamista aivan alusta lähtien, käytetään ympäristöystävällistä teknologiaa.HUOM! tehdas on myös Virossa, mutta useita tehtaita löytyy SuomestaMARLON: Valmistus langan jälkeen valmiiseen tuotteeseen asti tapahtuu kokonaan Suomessa. Arvostamme suomalaista työtä, korkeaa laatua sekä ekologisuutta.. Meille langan pitkäkuituisuus, myrkyttömyys ja esimerkiksi tarvikkeiden nikkelivapaus ovat itsestäänselvyyksiä. Marlonin kotimaisiin, korkealuokkaisiin tuotteisiin voi suomalainen kuluttaja luottaa. Kaikilla tuotteillamme on myönnetty avainlippu oikeudet.

Voi niilläkin olla jotain tehtaita myös maailmalla, mutta ompelijoita on myös kotimaassa. Ulkovaatteista vai Rasavil on täysin kotimainen.

Kovan kilpailutilanteen vuoksi Zalekuan tuotteita ei enää valmisteta Suomessa, vaan tuotanto on siirretty edullisempiin maihin. Yhteistyökumppaneita Zalekualla on ympäri maailmaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat