Vierailija

Mä muistan käyneeni Joy nimisessä discossa Helsingissä :).

Sivut

Kommentit (207)

Nuorena ja tietty tosi paljon alaikäisenä...Street Bar 33

Viehka

Willy' s

GoldfingerSitten hieman myöhemminEast West (ehdoton suosikki tanssipaikka)

Jet Set (monta kertaa viikossa tuli iltaa istuttua)

Moritz (joskus kesäiltoina)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oi niitä aikoja... Niitä en tahtoisi elää uudelleen, ehkä kuitenkaan...Onko täällä ketään muuta, joka kävi Discolandissa? Vaio oliko se Discolandia?


Alaikäisenä Karelian Casinolla ja myöhemmin Streetissä. Sitten kun oli ikää, Willyssä ja East Westissä. Joskus myös GoldFingerissä ja Kultaisessa Noutajassa.Oi niitä aikoja! :)

Ekat kosketus diskokulttuuriin oli ihqussa Kolibrissa! Kaupparissakin tuli käytyä vaikkei se tuolloin tainnut enää olla kukoistuksensa huipulla, baareista paras oli Birra (myöh. Korjaamo), sitten oli se Kino tms. jossa oli bändejä. Myös Roadhousessa muistan viihtyneeni. Vaikka kaikki hämiksen kuppilat tuli parin vuoden aikana koluttua, sen verran pienet oli seurapiirit.

Sit se muuttui siihen Anturan viereen missä nykyään on matkatoimisto mut meno ei ollu niin hyvää ku alkuperäsessä Trampsissä.Sit Blue Berry Hill ja Rock Circus vuonna 1993 ku meikäläinen täytti 18 vuotta. Maxims ja entinen Emigrants. Muistaako kukaan enää näitä paikkoja?

Bella, Down ja Freetime. Pikaisesti Kultaisessa Kulauksessa tai siellä sen alakerrassa, mikä sen paikan nimi oli aikaisemmin? Vai onko ollut aina sama? Siellä käytiin aina juomassa yhdet kaljat ennenkuin lähdettiin muualle " bailaamaan" -alaikäisenä =)

Lahdessa elämä oli yläasteella Kasisalin San Franciso -discoilloissa!Sitten Club16 ja lopulta täysikäisenä KantaKrouvi (Kanttis)Oululaisen yläkerrassa.

90-luvun alun discoista kova sana oli Nuutti ja tekno... KLF:ää tanssittiin... Nuutin jälkeen sitten Faarao ja Cat Club Musta Kissa hotellissa, muistaako kukaan?Bugattia en edes muistanu? Legendaarinen baari... Ja muistaako kukaan Freetime -baaria Vaparilla, Cumuluksen lähellä. Ja New Yorkia Vaparilla?Galaxyyn en ehtiny, se oli mun aikana High Hill House.Tähän tuo Lahden yömuistot loppuivat, opiskelupaikat kutsuivat muualle SuomeenLisäksi pyörittiin

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat