Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Moikka te, jotka olette jo Saksasta tai muualta euroopasta tilanneet rattaat...Mistä olette ostaneet, kuinka pitkä oli toimitusaika, paljonko postimaksut olivat ja toimiko kaikki niin kuin pitikin? Entä jos on ollut ongelmia, niin miten ne ovat hoituneet?Tiedoista kiittäen

rataskuumetta poteva

Kommentit (5)

Tilasin viime keväänä rattaat www.kiddies24.com nimisestä kaupasta. Kyseinen firma myy ainakin Quinnyä ja Maxi-Cosia. Palvelu oli nopeaa. Sivut toimivat ostoskori-periaatteella, postikulut näkyvät " korissa" valmiina, kun on laittanut osoitteen. Maksutapoina ainakin pankkisiirto, itse käytän tätä, ja PayPal.

Postikulut on kiloittain; rattaat muistaakseni 34 ¿.

Just tässä odottelen uutta pakettia saapuvaksi = ) Tilasin pari turvaistunta, kun tulla Saksassa on paljon hauskeman värisiä noi istuimet.

Niin, ja tilauksessa meneen aika tasan 2 viikkoa. Pakettini näkyy olevan tulossa jo Tanskassa = )

Hain juuri paketin postista. Tilasin parit rattaat paikasta nimeltä marama-kinderartikel.de ja ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Kyselyihin vastattiin samantien, maksoin Visalla ja kaikki sujui hyvin ja oli helppo tilata. Toimitus alle viikossa. Ja edulliset hinnatkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

http://www.pingpong-online.de/osc/

http://www.mypram.com/teutonia/

http://www.babyjungle.nl/english-home.htmEnsimmäistä en viitsi kauheasti kehua, ei ole syytä. Tilaamamme yhdistelmät olivat kyllä ok, mutta yhteydenpito, sähköposteihin vastaaminen yms ontui pahemman kerran. Samaa olen lukenut tällä palstalla muiltakin. Toimitusaikakin oli muistaakseni tosi pitkä, useampia viikkoja.Sen sijaan kaksi viimeistä ovat toimineet moitteettomasti ja niissä oli huomattavasti nopeampi toimitusaika kuin pingpongissa (1-2-viikkoa)-L-

http://www.foryourbaby.de/Toimitussujui hyvin 6 arkipäivää eli minun mielestäni todella nopeasti. GLS kuljetusfirmaan sai koodin jolla pystyin pakettia seuraamaan. Visalla maksoin ilman ongelmia. Rattaissa ja vaunuissa ei ole ollut ongelmia, joten siitä taas en osaa sanoa mitään. Minäkin kuulisin mielelläni muitakin kauppoja josta joku on tilannut.Yksi kaikkea ihanaa osteleva.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat