Vierailija

Kommentit (18)

Mahtavasta eskari ryhmästä pääsi samalle luokalle 6 oppilasta viime syksynä ja koulunkäynti on ollut tosi mukavaa tuttujen kavereiden kanssa heillä on aina ollut hyvä yhteishenki ja opettaja on kehunut kovasti tätä valintaa.

esittävät jotain toiveita kavereista, joiden pitää päästä samalle luokalle ja vouhkaavat sitten niistä. Kyllä ne lapset niitä kavereita sieltä koulusta saavat, vaikka ei paras kaveri tulisikaan samalle luokalle. Häpeän puolestanne kaveritoiveiden esittäjät!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin meidän lähellä ei asu tällaista, mutta lapsena äitini järjesti minut kaverini kanssa samalle luokalle ja se oli hyvä koulumatkan kannalta.

toteutuu, enkä ole menossa kouluun kiukuttelemaan jos näin ei käy.Usein on kyllä sovittu, että lapset laittavat toistensa nimet paperiin .

Mutta muistan että mennessäni yläasteelle, sai itse toivoa, kenen kanssa tahtoisi samalla luokalle.

Kyseessä pieni kylä, jossa monta ala-astetta mutta vain yksi yläaste.Musta toi on vaan hienoa, jos voi toivoa. Kaikilla ei ole niin helppoa saada uusia kavereita. Ja mitä haittaa siinä on, jos helpottaa pienen lapsen jännitystä sillä tiedolla että luokassa on joku tuttu?

Niillä ei sitten tutustumispäivänä ole mitään muuta huolta kuin se, että meidän Jenna nyt varmasti pääsee samalle luokalle kuin naapurin Sara. Voinkos nyt vaihtaa sitä luokkaa kun ei päässyt? Ihan kuin olisi itse ne 7-vuotiaat siellä kilpaa arpomassa luokkia. Lapsellista puuhaa.

Lapussa on lisätietoja kohta ja ylhäällä lukee, että kirjoittakaa luokkatoiveet yms. siihen. Mikä siinä nyt on sitten niin pahaa jos lapsi haluaa samalle luokalle tai jopa pääsee parhaan kaverin kanssa ?7

joka tiedetään että ei välttämättä toteudu. Jos tollainen mahdollisuus on, niin miksi sitä ei sitten saisi käyttää? Hyvää tässä lapselle kuitenkin ajatellaan.

Ja vaikka se paras kaveri olisikin samalla luokalla, niin kyllä sitä muihinkin tutustuu.

Vai pitäisikö sinun mielestä ystävykset väkisin erottaa, että varmasti tutustuu muihinkin ?

Meillä naapurustossa vain yksi samanikäinen poika, koululle matkaa 2,5km. Joutuivat sitten tietty eri luokille. Koulu alkaa ja loppuu melkein joka päivä eri aikaan, eikä nuo enää tunnu muutenkaan olevan tekemisissä keskenään. UUdet kaverit tullut koulun myötä. Harmi vaan kun muut asuvat niin kaukana, että nyt menee illat poikaa kuskatessa kavereitten luo...

Jollain saattaa olla toiveena ihan eri kaveri, kun juuri sillä toivotulla kaverilla. Ymmärrän kyllä, jos joku järkevä syy esim koulumatkat, mutta ihan vain kaveruuden vuoksi, en todellakaan ymmärrä. Pitääkö jo tuon ikäisen pitää niin lujasti kiinni niistä saaduista kavereista, että ei voi tutustua uusiin kavereihin. Meillä ainakin lapset saaneet aina kavereita päiväkodista ja koulusta, vaikka niitä ei ennestään olisi ollutkaan. Ei tuon ikäiselle voi olla niin ylitsepääsemätöntä, jos kaveri ei tule samalle luokalle, tekee vain hyvää opetella tutustumaan uusiin ihmisiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat