Vierailija

lääkärille mennään valmiin diagnoosin kanssa, synnyttämään suunnitelman kanssa, opettajalle kerrotaan, miten juhlapäiviä tulisi viettää tai miten omaa lasta tulisi opettaa, päiväkotiin annetaan valmis suunnitelma suositeltavista retkistä, vaateliikkeen myyjää valistetaan haalareiden ominaisuuksista...Eikö ole edes vähän noloa lähteä neuvomaan ammattilaista?

Kommentit (9)

samaa mieltä...Vierailija:

Lainaus:


opettajalle kerrotaan, miten juhlapäiviä tulisi viettää
mutta miten opettaja on juhlienvieton ammattilainen?

Tosi rautaiset asiantuntijat tuntevat myös omat rajansa. Esimerkiksi fiksu lääkäri tunnustaa, että loppupeleissä moni varsinkin harvinaisempaa sairautta sairastava on itse oman sairautensa paras asiantuntija ja että lasta osaa yleensä lukea parhaiten tämän äiti tai muu lähihuoltaja.Itse en ole lääkäri mutta tohtori kuitenkin ja asiantuntijatyössä. Kyllä minulle ainakin saa sanoa, jos arvelee tietävänsä paremmin. Kuulen mielelläni perustelut ja mahdollisesti opin lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tekee neuvojasta typeryksen koko ammattikunnan silmissäInhoan sitä, että minua neuvotaan, mutta en kyllä myöskään mene itse neuvomaan toisia, katson toki kyllä, että homma hoituu, mutta puutun vasta viime hädässä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat