Vierailija

3vuotiaani sai tablettilääkityksen jostain kumman syystä.Miten lapsen saa ottamaan tabletin kun sitä kuulemma ei saisi murskata,ja jos murskaa ja sekoittaa johonkin,on maku aivan kamala!!

Kommentit (13)

Meidän 3-vuotias on jo vuoden ajan ottanut joka aamu ja joka ilta säännöllisesti lääketablettinsa. Hyvin on mennyt, ja on mentäväkin jos halutaan pitää poika elävien kirjoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta 4-vuotiaalle laitoin tabletin banaaninpalan sisään. Ja sen sai hyvin nielaistua.Pari kertaa (kun banaanit oli loppu) annoin pureskella ruisleipää ja ennen nielaisua käskin suun auki ja pistin tabletin syvälle suuhun. Oli helppo nielaista leivän kanssa.

Lisään vielä sivuhuomiona, että Selexidiä saa vain yhtä vahvuutta, 200 mg tabl, ja 200 mg x3 /vrk on aikuisten annostus. Eli olisko kollegalla käynyt ajatuskatko reseptin kanssa.t. lääkäri

Minä kylläkin nimenomaan pyysin tablettimallista antibioottia 1,5v tytölleni, koska hän ei kertakaikkiaan niele nestemäisiä lääkkeitä. Lääkäri etsi pitkään ja määräsi Ditrimiä, jonka sai murskata. Se viikko syötiin vanukasta (antibiootilla höystettynä) aamulla ja illalla, alkoi jo tursuta neidin korvistakin ulos :o)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat