Vierailija

Kuinkahan monella prosentilla ihmisistä on oikein suunnittelemalla suunniteltu sisustus, jossa kaikki esineet sopivat toisiinsa ja koti näyttää hallitulta? Miksei meillä näytä siltä? Näyttääkö teillä ja miksi?

Kommentit (6)

ja olen käynyt monissa ystävieni, sukulaisteni ja tuttavieni kodeissa, jotka ovat aivan kuin suoraan sisustuslehdistä. Ja näissä kodeissa elellään ihan normaalisti, useimmissa ihan tavallista lapsiperheiden elämää. Eli kun kysyt, onko näitä oikeasti olemassa, niin kokemuksesta vastaan, että ON.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Silti joka puolella on vielä kohteita, jotka eivät vastaa ideaaliani. Jotain puuttuu ja jotain toista taas on liikaa. Jotta kaiken saisi kuntoon, pitäisi tehdä pankkiryöstö, mikä taas ei oikein sovi moraaliini. ap

Ei meillä nyt sentään joka esine ja asia ole niiiin tarkkaan suunniteltu, mutta kyllä meillä aina on tavarat paikoillaan ja paikat siisteinä, vaikka kaksi pientä lasta pyöriikin jaloissa. Ja usein saadaan kehuja kauniista asunnosta ja kuullaan ihmettelyjä siitä, miten meillä on aina niin siistiä :-)Ei me mitään niuhottajia olla. Ollaan vaan kummatkin totuttu siisteyteen ja huolehditaan kodista yhtä lailla. Ja tykätään sisustaa.

Mutta silti, joillakin on sotkusta huolimatta koti sisustettu kauniiksi, että se on vain siivousta vaille lehteen. Meillä saisi ostella ensinnäkin puolet tavaroista ja sitten vielä tehdä puoli vuotta töitä että saisi kaiken paikoilleen. ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat