Vierailija

laittaa se, jos on aina myynyt lastenvaatteita yksittäin ilman hv:tä? Tuntuisi aika järkevältä. Mitä mieltä olette? Nyt varmaan häviää vallan huutokauppakohteet, joissa ei ole hv:tä, vai häviääkö?

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Kilpailu tyrehtyy täysin
Sitten on tilanteita missä myyjä haluaa päästä tavarastaan eroon ja ostaja haluaa tietää heti eikä parin viikon päästä saako tuotteen. Näissä tilanteissa toiminto on hyvä! Aijon luultavasti itsekin käyttää :-)

Osta heti-kaupoissa myyjä asettaa kohteelle voimassaoloajan lisäksi vain Osta heti-hinnan. Osta heti-hinta on aina kiinteä hinta. Ostajan valitessa " Osta heti" , kohde sulkeutuu välittömästi ja myyjä ja ostaja saavat toistensa yhteystiedot. Mikäli Osta heti-kohteessa on myynnissä useampia myyntieriä, eikä ostaja osta näitä kaikkia, jäävät jäljelle jäävät myyntierät kuitenkin vielä myytäväksi voimassaoloajan loppuun saakka.

Haluan vaan tavaroista eroon. Tosin jonkun arvokkaamman jutun voisi laittaa huutokohteeksi.Mutta luultavasti ostelenkin osta heti -toiminnolla. Minusta on joskus ollut tosi typerryttävää odottaa jotain kohdetta kaksi viikkoa ja silti olen ollut se ainoa huutaja siihen.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat