Vierailija

Se palo missä äiti kuoli niin isäpuoli on pelastanut ne pojat ja sai itse vaikeita palovammoja.Eilisen ketjun jossa naiset ilmoittivat kilvan vihaavansa puolisonsa lapsia laittoi miettimään tätä. Pelastaisitteko lapset oman hengenmenetyksenne uhalla.

Kommentit (8)
14.2.2007 22:29Isäpuoli raahasi lapset liekeistä ja paloi itse pahasti.Hirsirunkoinen omakotitalo tuhoutui palossa täysin.

Perheen äiti ei selvinnyt ulos palavasta talosta.

Kaksi pientä poikaa rajusta palosta Eurajoella sankarimaisesti pelastanut isäpuoli joutui odottamaan omaa apuaan kohtuuttoman kauan.40-vuotias mies auttoi lauantaiaamuna puolisonsa 7- ja 8-vuotiaat pojat vahingoittumattomina ulos palavasta kotitalosta, mutta sai itse pahoja palovammoja. 29-vuotias äiti menehtyi, sillä poikien isäpuoli ei päässyt enää takaisin liekkien ahmaisemaan taloon.Ambulanssi saapui paikalle vasta puolentoista tunnin kuluttua naapurin tekemästä hälytyksestä.Ambulanssin piti lähteä liikkeelle Rauman paloasemalta, mutta heikon miehityksen vuoksi näin ei käynyt. Sairaankuljetus jouduttiin tilaamaan Porista.- Kyllä me olemme tiedostaneet Rauman paloaseman haavoittuvuuden ja miehityksen vähyyden. Asiasta on myös keskusteltu kaupungin kanssa. On kohtuulliseen ymmärrettävää, että ihan kaikkeen ei voida varautua, mutta nyt miehityksessä oli selkeitä puutteita, totesi Satakunnan pelastuslaitoksen pelastusjohtaja Pekka Tähtinen.- En halua väheksyä ambulanssin viivettä, se on varmasti lisännyt uhrin tuskaa. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei tilanne ole aivan yksisilmäinen. Jo kauan ennen ambulanssin saapumista paikalla oli Eurajoen ensivasteyksikkö, joka hoiti uhria naapurissa, Tähtinen selvitti.Perheen lapset ovat parhaillaan isovanhempiensa luona. Kasvoihin, selkään ja käsiin palovammoja saanut isäpuoli vietiin hoidettavaksi Satakunnan keskussairaalaan.Lisää aiheesta torstain IltalehdessäHän on minua pidempi jo.Aika harvoin muuten äitipuolet asuvat lapsipuoltensa kanssa, joten äitipuolille tuo tilanne tulee eteen vielä paljon harvemmin kuin isäpuolille.Yksi äitipuolten ongelma on juuri tuo, että kun lapsia näkee niin harvoin ja he ovat valtaosin (vihamielisen) äidin vaikutuspiirissä niin kiintymystä ei pääse kehittymään yhtä helposti kuin silloin, kun asutaan yhdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoittaja ei varmasti itse ole ollut tulipalossa. Minä olen. Tuolla hetkellä ei ole aikaa ajatella, kenestä aloittaisin pelastamisen. Se menee shokkimielialalla ja lähinnä oleviin tarttuen. Piste.

" selkäytimestä" . Olin etukäteen miettinyt miten toimisin ja mitä pelastaisin jos tulisi tulipalo. Kun sitten oikeasti näin tapahtui, niin ainakaan tämä nainen ei hetkeäkään ajatellut MITÄÄN muuta kuin lapsien pelastamista. Mun mielestä se on ihmiselle (ainakin naiselle) luontainen reaktio, että ensinnä ajattelee lasten parasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat