Vierailija

Sarah Palin valmis vaikka Venäjä-sotaan

12.09.2008 08:18

Republikaanien varapresidenttiehdokas Sarah Palin haluaa Georgian ja Ukrainan läntiseen sotilasliitto Natoon silläkin uhalla, että jäsenyydet johtaisivat Yhdysvaltain ja Venäjän väliseen konfliktiin.ABC-uutisten ulkopoliittisessa haastattelussa Palin sanoi, että jäsenyyden myötä Natolle tulisi velvollisuus puolustaa Georgiaa ja Ukrainaa.Irakin sotaa varapresidenttiehdokas Palin luonnehti tehtäväksi, jonka Yhdysvallat on saanut Jumalalta.Sarah Palinin odotettu haastattelu ABC-uutisissa tuli ulos aamuyöstä Suomen aikaan.Sitä odotettiin Yhdysvalloissa innolla, sillä se oli ensimmäinen haastattelu sen jälkeen, kun John McCain valitsi hänet aisaparikseen.

Kommentit (3)

käsittämätöntä, että tämmönen akka on päässyt näinkin pitkälle. Huh huh, toivottavasti jenkit äänestävät sitä toista ehdokasta, alkaa olemaan jo aivan sama kuka se, kunhan tämä kahjo ei tule valituksi edes välillisesti.

pitäisi kertoa jokaiselle normaaliälyllä varustetulle ihmiselle että TÄTÄ NAISTA EI SAA PÄÄSTÄÄ VALLANKAHVAAN!!!!! Mutta kun ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat