Seuraa 

Vihdoinkin päästiin aloittamaan unikoulu tytön kanssa, kun hän täytti 6 kk. Puoli vuotta olen heräillyt ja valvonut vauvan kanssa monta kertaa yössä, joten odotin tätä kuin kuuta nousevaa. Isä on nyt hoitanut yövalvomiset työssäkäynnistä huolimatta, koska imetän vielä ja ajattelimme että vauva ei isältä ole tottunut maitoa saamaan.

Olen kuullut että useimmat vauvat oppivat nopeasti, eivätkä muutaman yön jälkeen enää heräile (eikä siis tahdo maitoa). Kysyisinkin teidän kokemuksia. Meillä oli viime yö nimittäin jo seitsemäs yö ja ihan yhtä useasti kuin ennenkin vauva heräsi. Jatkuukohan tätä vielä pitkään?

Kommentit (3)


Meillä tassuttelulla saatiin tuloksia yhdessä yössä! Annoin tytölle (7kk) vaan tuttia, kun kitinä alkoi...kun ei omaan sänkyyn rauhoittunut, jatkoin perhepedissä, mutta niin, että vauva oli vaunukopassa meidän välissä. Pidin kättä vauvan päällä ja annoin tuttia, en maitoa tai mitään muuta. Ei laulelua, ei silittelyä tms. Noin pari tuntia neiti jaksoi kiukutella ja tyytyi tuttiin. Seuraavina öinä aina kun heräsi, annoin tutin suuhun ja siihen nukahti.

Nyt viime yö meni jo niin, ettei tarvinnut edes tuttia nukahtaakseen uudelleen.Pitää olla vaan tosi johdonmukainen ja rauhallinen. Kyllä se jollain voi viedä kauemminkin, jopa pari viikkoa. Kuhan nyt jaksatte jatkaa ettekä ' sorru' maidonanton, sillä sitten vauva vasta onkin sekaisin ja yöt menee vieläkin rikkinäisemmiksi.Voimia teille!

Vauva on kohta kymmenen kuukautta eikä yhtään kokonaista yötä ole takana.EI siis syö tietenkään enään ja lopetin imetyksenkin pari viikkoa sitten että josko parantais öitä.

Mutta ei niin ei.Parhaimillaan herää 2kertaa ja nukahtaa samntien mutta yleensä kun herää 3-4 välillä valvoo siitä pari tuntia.

EI auta silittelyt tassuttelut eikä huudatukset.Taitaa aika parantaa.Esikoinen oli aikas samnlainen ja kun täytti 3 v niin yöt alkoi sujua heräämättä.Että ei se unikoulu kaikille tee sujuvia öitä.Vaikka sitä niin mainostetaankin,luodaan vaan harhaa tuoreille vanhemmille.

Ja sitten kun joku on täällä valittanut että voi kun vauva herää jo kello 6.

Niin meille kello kuusi aamulla on luxusta kun yleensä herätään lähemmäs viitä kun kuutta,Siis 3vuotiaskin on aina ollut aikainen herään.Onkohan koko elämässään herännyt kun ehkä viisi kertaa seitsemältä.

Että tätähän tää vanhemmuus on...Onneksi miehen kanssa ollaan aamuvirkkuja ja lapset tykkää kyllä köllötellä ja leikkiä meidän sängyss aamulla.Ja meillä ei muuten kumpikaan ole tuttia huolinut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat