Vierailija

ja kristityiltä punaisia." Iranin uskonnollinen hallitus hyväksyi lain, juutalaiset ja kritityt merkittävä väreillä katukuvassa"Ihmisoikeusjärjestöt ovat huolissaan. Iranin parlamentti on hyväksynyt lain joka pakottaa Kristityt kantamaan rinnassaa punaista tunnus merkkiä ja juutalaiset keltaista. Kristittyjä ja juutalaisia kohdellaan maassa jo muutenkin huonosti, mutta tilanteen uskotaan pahenevan ennestään. Kristittyjä kidutetaan, hakataan ja tapetaan päivittäin. Uusien vaatekoodien noudattamatta jättämisestä on luvassa vankilatuomio, raippaa tai jopa kuolemantuomio. Iran on siis ajautumassa yhä syvemmälle Islamin vanhoihin tapoihin, joka kieltämättä muistuttaa fasistista natsihallintoa.Yhä enenemissä määrin näissä kahdessa valtionpäämiehessä esiintyy yhtenäisiä piirteitä.- Ei enää liene kenellekkään epäselvää, miksi Hitlerin kirjoittama " minun taisteluni" , on Lähi-Idän luetuin kirja heti koraanin jälkeen.Hitler - Lupasi tuhota juutalaiset.

Ahmadinejad - Lupaa tuhota juutalaiset.Hitler - Kiesi tietyn musiikin.

Ahmadinejad - Kieltää länsimaisen musiikin.Hitler - Merkitsi juutalaiset hihamerkillä.

Ahmadinejad - Merkitee juutalaiset hihamerkillä.Hitler - Kannattaa kuoleman rang.

Ahmadinejad - Sallii kuoleman rangaistukset.Hitler - Yritti rakentaa ydinaseen.

Ahmadinejad - Yrittää rakentaa ydinaseen.Hitler - Kirja sensuuri.

Ahmadinejad - Kirja sensuuri.Hitler - Halusi valloittaa maailman.

Ahmadinejad - Haluaa valloittaa maailman ja uskoo uuteen kalifaattiin.Yhtäläisyyksiä on siis useita. Kuinka suurelta murheelta maailma olisikaan säästynyt jos Hitlerin toimet olisi kyetty ennaltaehkäisemään. Olisiko syytä ennen kuin kymmenien miljoonien radioaktiivisia uhreja estää yhden hullun toimet.

Kommentit (34)

Ei tällainen laajamittainen pahuus ja laittomuus olisi muuten mahdollista kuin yksinkertaisesti siitä syystä, että pimeyden voimat on päästetty maan päälle mellastamaan, mikä tarkoittaa, että voitto on lähellä." Kun nämä asiat alkavat tapahtumaan, Katsokaa, kohottakaa ylös päänne ja tietäkää, teidän lunastuksenne lähestyy."Ap.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

raamatun mukaan lopun aikoina kristittyjä tapetaan uskonsa tähden ja todella laajassa mittakaavassa. Tämä on vain alkua. Jumala tulee pian puuttumaan maailmaan ja pahuus poistuu.

todisteita syjinnästä ja vainoista.. ja sitten ne vielä vaatii että kaikkien tulee uskoa heidän todisteluaan kuinka huonosti taas maailma näitä syyttömiä mutta sangen älykkäitä ja fiksuja raukkoja kohtelee,

nyyh :´( voi elämän kevät! Nyt vaan kaikki säälimään ja itkemään näitä pikkulasten murhaajia.

Vai pitäisikö Ahmanidejadin antaa tuhota Israel vapaasti ydinaseella, sillä sen hän aikoo tehdä. Hänhän on sanonut, että ei välitä vaikka Iran tuhoutuisi, sillä se hinta hänestä kannattaa maksaa Israelin ja juutalaisten tuhosta. Kyse on puhtaasta demonista.

AP oli tuon tekstin tosiaan löytänyt. Vähän lähdekritiikkiä vastaajillekin peliin, mikään iso uutistoimisto ei ole tuollaista tietoa julkaissut vaikka se varmasti uutiskynnyksen ylittääkin.

Lempeät silmät on sillä ja sitten se on kuitenkin tollanen sekopää. Näinkin voi ulkonäkö pettää. Hitler sentään näytti yhtä hullulta kuin oli. :DJärkyttävää silti koko asia.

tuo laittamasi linkkihän kieltää koko jutun todenperäisyyden monien lähteiden avulla. Mm. paikallisia juutalaisia ja muita asiantuntijoita haastateltu asiasta...

Vierailija:

Lainaus:


Vai pitäisikö Ahmanidejadin antaa tuhota Israel vapaasti ydinaseella, sillä sen hän aikoo tehdä. Hänhän on sanonut, että ei välitä vaikka Iran tuhoutuisi, sillä se hinta hänestä kannattaa maksaa Israelin ja juutalaisten tuhosta. Kyse on puhtaasta demonista.
hyökätä, mutta Jumala tuhoaa viholliset ja suojelee Israeliä! Israelilla ei ole mitään hätää.

Iran nyt kiistää koko jutun, mutta tällainen erottelulaki kuitenkin hyväksyttiin Iranisssa.http: //www. canada. com/nationalpost/news/story. html?id=5c7bf231-1026-4448-a122-d8c046057913&k=39818

oliko se lasten tappaminen Libanonissakin itsepuollustusta?

Minä olen eronnut kirkosta sen takia että kirkko palvoo noita verenimijöitä saastasia jutkuja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat