Vierailija

Eli lapsellamme on suht harvinainen nimiyhdistelmä. Jokin aika sitten palstalta luin ilmoituksen, jossa lapsella oli samat etunimet. Voiko olla sattumaa, vai onko joku pistänyt nimen mieleensä (laskin, että kun meidän lapsen ilmoitus oli lehdessä, kyseinen äiti on ollut raskaana) ja antanut omalleen? Eihän tällainen asia pitäisi haitata, mutta kummallisesti asia harmittaa...

Sivut

Kommentit (44)

senhän voi tehdä netissäkin.. ilmoita nyt hyvä ihminen edes sille kielipoliisille!Tuohan rikollinen voi tehdä sen uudestaankin ja ei voi tietää kenen lapsen nimi silloin ryöstettään..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja onhan se hirvittävän noloa sille toiselle perheelle joka nimen pölli. Oma mielikuvituskin kun olisi kiva. :DNoh, ei se lapsesi identiteettiä vähennä, päivastoin hän saattaa joskus olla tohkeissaan kun löytyy samanikäinen kaima pienestä Suomen maasta. :) Älä silloin enää tuo esiin epäilyjäsi, vaan anna nauttia " sielunsisaren" löytymisestä. :D Tai no, omahan on tuokin asiasi. :)

tämä ei todellakaan ole minulle mikään elämää suurempi ongelma. Johan aloituksessa kirjoitin, että tunteeni asiasta ovat irrationaaliset. Jotenkin vaan tuntuu hassulta, että joku olisi sattumalta päätynyt samaan nimiyhdistelmään. Mutta jos asia ei ole sattuma, niin voihan sen tietty ottaa kohteliaisuutenakin. Nämä ovat vaan minun tunteitani.ap

Niin että on joskus vilkaissut kastettuja ja sitten nimi on jäänyt johonkin alitajuntaan, josta se sitten joskus putkahtaa niin, että luulee keksineensä sen ihan itse. Kyllä sellainenkin on mahdollista.

mutta miksipä ei voisi olla niin että joku muukin on saanut saman loistavan nimi-idean kuin sinäkin.

Jos ei halua lastensa nimiä kopioitavan, niin ei pidä kertoa niitä kenellekään. Se kylläkin voipi olla hieman vaikeaa.

toivottavasti lapsella on LYHYT sukunimi... hihhei miten mahtuu toikin nimi kaikenmailman lomakkeisiin, kun mullakin on ongelmia (eka nimi 5 kirjainta, toka 8 ja sukunimi 11)

Edelleen ihmettelen, kuinka negatiivista palautetta saan, ja eikö kukaan voi tunnetasolla ymmärtää ajatuksiani? Totta kai minulla on " oikeitakin ongelmia" , mutta tämä asia nyt sattuu olemaan mielessäni, ja tämä on kuitenkin Aihe vapaa -palsta. Mutta edelleenkään en aio menettää yöuniani asian takia. Jos lapseni nimi olisi Matti tai Maija Meikäläinen, en tietenkään ajattelisi koko asiaa. Eri ihmisille eri asiat ovat tärkeitä tai herättävät ajatuksia. Jännä tosiaan että tästäkin aiheesta tuli tällaista loanheittoa. Lasten sukupuoli on viime aikoina ollut täällä paljon esillä, ja siitä ymmärränkin syntyvän kiihkeää keskustelua...Oikea ap

että on lukenut nimen lehdestä, ihastunut ja päättänyt antaa omalleen saman. Kaikkihan ne ideat jostain saa. Sitäpaitsi mitä väliä jos ette tunne toisianne. Maailma on täynnä täyskaimoja, sukunimeäkin myöten.Tai voi olla että on lukenut ja nimi jäänyt alitajuntaan, eikä edes muista mistä idean alunperin sai.Tai sitten voi olla sattumaa.Mutta aika typerää minusta loukkaantua tai kokea että ainutlaatuisen lapsesi identiteetti siitä jotenkin kärsii tms.

Tulevaisuuden varalle ilmainen vinkki: jos seuraavallekin lapselle tulee harvinainen nimi, älä ilmoita sitä Hesarissa, jos et halua kenenkään saavan siitä ideoita oman lapsensa nimeämiseen.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat