Vierailija

Eli mitä olet ymmärtänyt lapsena väärin?

Olet esim luulluut jonkun sanan tarkoittavan jotain muuta kun se oikeasti tarkoittaa tms..

Kommentit (9)

Poikien pippelit on luuta (johtuen lorusta silmä silmä nenä suu, tissi tissi napa muu; meillä se muu oli vaan luu,äiskä ei vissiin oikein ymmärtänyt lorua;)Luulin myös, että vauvat syntyvät pyllystä. Muistan kun vannoin (olikohan ikää jotain 5-6v) etten tee ikinä lapsia kun kerran vessan pytyllä istuessani kakka oli niin kovalla etten saanut sitä ulos ja kippeetä teki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poimitiin viinimarjoja ja sanoin pojalle et pitäs karsia ku on nin paljon huonoja oksia. Poika katto vähän tyhmänä ja sano et voin mää kaltia ja rupes karjuun pensaille ihan hulluna.. Luuli varmaan et karsia ja karjua on sama asia :)

Mummini kävi aina Arabian tehtaanmyymälässä ostamassa astioita. Tiesin, että arabimaat ovat jossain kaukana ja pohdin aina, miten mummini voi noin vain käydä siellä ostamassa astioita monta kertaa vuodessa.

" seimi kätkyessään" , niin `kätkyessään´ tarkoittaa, että seimeä heilutellaan hiukan edestakaisin, nin kuin kehtoa.Itse asiassa tajusin vasta teini-iässä, mitä seimi kätkyessään todella tarkoittaa... :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat