Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Käytiin katsomassa yhtä " tuliterää" asuntoa ja nyt mietityttää, että pitääkö asunnosta maksaa se velaton hinta??Voiko uudesta asunnosta tehdä tarjousta, niin kuin vanhemmasta tehdään? Auttakaa tietämättömiä ensiasunnon ostajia!

Kommentit (10)

Toisaalta jos firma meneekin konkkaan tms, niin sitten taloyhtiö on aika kusessa myymättömien asuntojen ja ison lainansa kanssa.Uudiskohteiden ostajien kannattaa olla tarkkana. Rakennusfirmat ja taloyhtiölainaa myöntävät pankit ovat aika kieroja ja pyrkivät yhteistuumin siirtämään kaikki mahdolliset kulut ja riskit taloyhtiön harteille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos tarjous ei mene läpi, ja asunto edelleen kiinnostaa, niin nostakaa sitten hintaa.

Kalliiksihan se tulee taloyhtiölle pitää tyhjää asuntoa, kun pakkohan sitä taloyhtiön lainaa on alettava sitten ajallaan maksamaan.

Myyntihinnan ja velattoman hinnan EROTUS on taloyhtiölainaa, siitä ette pääse eroon, mutta tietysti kokonaiskustannus pienenee jos onnistutte saamaan myyntihintaa alas.Ei kai kukaan kuvittele ettei uudiskohteissa voisi tinkiä? Tsiisus, ilmankos rakennusfirmat tekevät aivan mieletöntä tulosta!

pyyntihinnasta tinkiä? samaa olen miettinyt, etenkin jos asunto on ollut myynnissä pitkään (yli vuoden, ja valmistunutkin jo viime kesänä). Vai pitääkö rakennusfirmat tiukasti kiinni hintapyynnöstä?

taloyhtiö valmistunut viime vuoden puolella ja mietimme sitä, teemmekö asunnosta tarjouksen vai maksammeko mukisematta sen hinnan mikä on.

Tingitäänkö yleensä uusien asuntojen hinnoista, kuten vanhojen?

t. ap

Kaikista asunnoista maksetaan velaton hinta! Myyntihinta on hinta ilman taloyhtiölainaa. Jos sitä ei ole, on vain mh. Jos on, myös vh. Voit päättää kumman maksat, mutta käytännössä molemmathan sitä joutuu jossain vaiheessa maksamaan.

Ihan sama onko uusia vai vanhoja jos ostaa kerran koko asunnon.

reilustikin jos on asuntoja jäämässä tyhjilleen. Ei välttämättä vielä suunnitteluvaiheessa jos varaa, mutta jos on jo muuttovalmis talo, niin ehdottomasti kannattaa yrittää. Eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat