Vierailija

Taas tökkii!!!!!! Muilla??? ARGH!!

Kommentit (24)

Mäkin muutin Plussalta tänne. Vähän hämmästyttää täällä vierailijoiden aloitusten määrä. Onkohan täällä minkä verran " vakkareita" ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vielä.. Varmaankin kaikki kotiäidit joiden on pakko päteä sillä kuinka he ostelevat vaatteita vain lapsilleen, itse rassukat jäävät paitsi huomiota, eivät kä ulkona, eivät näe ystäviään, perheen kesken 20vuotta ja heillä on muakamas varaa arvostella?

jonkun möhkösfantin kanssa, eipä ole mitenkään mielenkiintoinen. Samaten kastemato, ihmeellistä palvontaa :O vaikka ilmeisesti täysi nuija irl


Meno on tosiaankin rauhoittunut. Huomasin myös, että viestiketjuja katoaa aika näppärästi myös. Ovatko hommanneet lisää modeja. Ja luojan kiitos, vastaani ei ole osunut yhtään haukutaan jonkun irc-kuvia ketjua.sisäpiiriläistä. Tuntui ettei yhteenkään aloitukseen vastattu ja varmasti jokatoinen ketju päättyi minun vastaukseeni. Sitten ne akat lätisee siellä villakoirista ja supistuksista joista tuli 29sivuisia ketjuja. Ja siitä kuinka eräs suosittu palstalainen sai lapsen, onnitteluja sateli sen 700 kappaletta, kun joku vähemmän suosittu sai lapsen, hyvä kun pari kävi onnittelemassa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat