Vierailija

Tartten ja tahdon kokeilla jotain uutta hiuksilleni. Kaveri on kehunut TIGIn tuotteita, mutta ne on niin kalliita. Onkohan ne hyviä? Katselin, että TIGIltä löytyy vaikka millasta shamppoota ja hoitoainetta, mutta onkohan sillä hyvää tällasille ohuille ja ryhdittömille, helposti rasvoittuville hiuksille?

Kommentit (5)

Tigin tuotteet ovat paljon riittoisampia, kuin markettitökötit. Niitähän saa lorottaa litran kerrallaan päähänsä. Minunkin suosikkejani ovat nuo Moisture Maniacit, tosin siitä shampoosta tuppaa minulle tulemaan hilsettä jos oiken pitkään käyttää ilman taukoja.


Tigin hiustenpesuaineet tuoksuvat aivan ihanilta! Ovat todella laadukkaita myös, eli ovat hintansa arvoisia.Minulla on ohuehkot hiukset ja käytössäni on Tigin Catwalk sarjan Sexed up shampoo ja hoitoaine. Tuuheuttavat todella hiuksia ja jättävät ne ihanan tuoksuisiksi!Kokeile ihmeessä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ovat ehkä kalliita, mutta toisaalta erittäin riittoisia. Shampoopullo kestää 4-5kk. Joten pitkässä juoksussa hinta ei olekaan niin paha.

niitä moisture maniac -tuotteita (shampoo ja hoitoaine). Hyviä talvikuiville hiuksille ja ihana tuoksu. Ostin juuri jonkun pakettitarjouksen kampaamosta, 39.90 sai shampoon (oliko 300 ml) , hoitoaineen (n,. 200 ml) ja ison lakkapullon. Lakka tuli tavallaan ilmaiseksi normaalihintoja ajatellen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat