Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kuitenkin jatkaa esikoisen osalta kun on enää puolivuotta kun menee sitten eskariin, eikä tunnu hyvältä, että jää kotiin hetkeksi ja sitten jatkaa - luultavimmin taas uudessa päiväkodissa, kun meidän päiväkotiin on kuulemma mahdoton enää päästä...Miten te olette muut tehneet? Ajattelin, että kävisi päiväkodissa n. 3 krt/vko, onko tämä hyvä systeemi? Kokemuksia?Ja kriitikoille: toivoin toista lasta pitkän aikaa, mutta ei vain kuulunut, olisin halunnut kyllä hoitaa molemmat lapset kotona, mutta tässä tilanteessa se ei tunnu järkevältä ja lapsen edun mukaiselta.

Kommentit (4)

Vajaa puoli vuotta olisi päiväkotia jäljellä, sitten siirtyminen eskariin. Ajattelin jatkaa luultavasti 3pv/vko ja alle7h/pv. Uskon, että hän turhautuisi kotona, kun ei naapurustossakaan kotona olevia ikätovereita ja on sitten helpompi mennä samojen kavereiden kanssa kesäloman jälkeen eskariin.

Ei vain ole toista kuulunut niin helposti. Päiväkodissa jatkaa sitten kun vauva syntyy (jos nyt edes syntyy, pelkään keskenmenoa). On tuttu ryhmä, jossa viihtyy kivojen kaverien ja hoitajien kanssa. Mutta päivät lyhenevät toki ja saa olla enemmän kotona kuin nyt. Teen oman vointini mukaan kuitenkin äitiyslomalla myös vähän työasioitani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

[ipäiväkotia ajattelin]kuitenkin jatkaa esikoisen osalta kun on enää puolivuotta kun menee sitten eskariin, eikä tunnu hyvältä, että jää kotiin hetkeksi ja sitten jatkaa - luultavimmin taas uudessa päiväkodissa, kun meidän päiväkotiin on kuulemma mahdoton enää päästä...Miten te olette muut tehneet? Ajattelin, että kävisi päiväkodissa n. 3 krt/vko, onko tämä hyvä systeemi? Kokemuksia?Ja kriitikoille: toivoin toista lasta pitkän aikaa, mutta ei vain kuulunut, olisin halunnut kyllä hoitaa molemmat lapset kotona, mutta tässä tilanteessa se ei tunnu järkevältä ja lapsen edun mukaiselta.

[/quote]

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat