Vierailija

Säälittää sen lapset.

Kommentit (14)

kun lapset, syyttömät ja riippumattomat ulkopuoliset vedätte säälinne piiriin.Roskalehdet jauhavat näitä mauttomuuksia, kuvaavat näitä turhanpäiväisiä ihmisiä ja porukka lukee ja jeesustelee. "Jos et tiedä kuka tässä kuviossa on pöljä, niin se olet sinä itse."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

uusi mies kierroksessa ja tosiaan antaa kenelle vaan kuka sattuu kohdalle osumaan.Uskoisin, että av-mammoistakin löytyy monta yh:ta jotka ovat aina vaan uusia miesehdokkaita lapsilleen esitellyt, ja yhteiseloakin kokeillut ja sitten juttu aina jostain syystä loppuu. Tekö täällä Tanjaa haukutte?

Tanjan lapset ovat syntyneet vuosina 1995 ja 1998. Todella kaukana täysi-ikäisistä.

Tanjalla on yksinhuoltajuus joten lapset pääsääntöisesti hänellä.

Ei tosin pelkästään uuden miehen vuoksi. Toki aina uuden miehen vaihtuminen syö lasten energiaa, koska äidillä on uusi mielenkiinnon kohde. Matemaattisesi kun on x määrä aikaa vapaa-ajalla, ja sen määrän jakaa neljään eri tahoon (kaksi lasta, mies ja koirat), niin kyllähän sen tietää, että jokainen taho saa vähemmän henkilökohtaista aikaa kuin kohteita olisi vain yksi.Mutta kun kyse ei ole pelkästä miehestä, vaan myös töistä. Ymmärrän kuitenkin hyvin, että Tanja lähti ministeriksi tekemään pitkiä työpäiviä - sehän oli once in a lifetime ja kuka siitä olisi kieltäytynyt. Mutta...Mutta se, että hän harkitsee lähtemistä eurovaaleihin - niin nyt alkoi minustakin tuntua, että hänen touhunsa on liian paksu. Ei riitä, että äiti tekee paljon töitä ja vaihtaa miestä kuin paitaa, vaan syssyyn pitää lisätä sekin, että äiti on viikot poissa.Jos Tanjan lapset joskus päätyvät julkisuuteen niin seuraan mittatikulla, mitä heistä tuli. Kaikkea hyvää, mutta pientä ennakkoluuloisuutta minulla on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat