Vierailija

Tytön luokalla oli joku kysynyt opettajalta mikä on moskeija? Ope oli sanonut ettei tiedä?? Oli ET tunti. Eikö ET tunnilla saa kertoa mikä on moskeija? Vai onko opettaja ihan hiton tyhmä?

Kommentit (17)

ovat sen verran lapsia, että opettajista kulkee vaikka minkälaista juttua, mikä ei todellakaan ole totta. Ja oppilaat ymmärtävät asioita väärin. Jopa lukiossakin tätä tapahtuu. Ja se on ihan inhimillistä. 12 v on vielä aika pieni lapsi, jota toki tulee kunnioittaa, mutta jonka juttujen perusteella ei toista osapuolta kuulematta voi tuomita toista ihan idiootiksi.

eipä voi sitten tavalliselta kansalaiseltaan voi sympää islamintietoutta paljoo vaati jos ei edes kansankynttilä tiedä yksinkertaisempia asioita. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voi olla että opettajalle on satanut kysymyksiä ja hän on todennut pääsevänsä helpommalla ja saavansa edes pienen hengähdyshetken sanomalla ettei tiedä. Joskushan oppilaat ihan kiusallakin pommittavat opettajaa kaiken maailman kysymyksillä. Ja se että " en tiedä- vastaus osui juuri ton kysymyksen kohdalle saattoi olla sattumaa.

opettajanhan tulee joka hetki ja joka tapauksessa tietää ja muistaa kaikki maailman asiat... pienintäkään erehdystä tai katkosta ajatuksissa ei sallita...


Ope on voinut vastata jonkun toisen kysymykseen ja lapsi on luullut, että vastasi hänelle. Opettaja on voinut myös kuulla väärin. Selityksiä voi olla useita. En usko, että kukaan aikuinen on tietämätön siitä, mikä on moskeija.

pienelle lapselle voi selittää että moskeija on muslimien kirkko, ja siellä Jumalasta opetetaan hieman toisin kuin meidän kirkossamme, koska meillä on eri uskonto. Isommille sitten vähän aikuismaisemmin termein. Kaksitoistavuotias ymmärtää kyllä jo ihan hyvin.

Vierailija:

Lainaus:


Millä tavalla itse selittäisitte 6-luokkalaisille, mikä on moskeija?? :)
no että se on islaminuskoisten jumalanpalvelus- ja ruokouspaikka. Vastaavasti kuin kristityillä on kirkko.

vastaavaa. Sijainen ei kyllä aina ole todellakaan opettaja ollenkaan, mutta kyllähän nyt tuon tietää jokainen aikuinen ihminen muutenkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat