Vierailija

Osuuspankista saatiin tämmöinen: lainasumma 104 000 euroa ja kokonaisprosentti olisi 4,699. Lopussa lukee että todellinen vuosikorko on 4,9% Miltä kuulostaa? Onhan Euribori toki noussut mutta....

Kommentit (11)

Vierailija:

Lainaus:


Yleensä tuollainen marginaali tarkoittaa joku muuta tuottopotentiaalia (= sijoituksia) tai reippaasti lisämausteiden ottamista lainaan.
mutta sama marginaali (tosin syyskuussa otettu). Ei mitään muita juttuja, ja toimituskulutkin saatiin tingittyä pois (ne lähtee yleensä helposti). Taustalla on pitkä pankkisuhde ja hyvin hoidettu edellinen laina (eipä noilla hirveästi merkitystä ole).Minusta muuten nyt nousevien korkojen iakaan Euribor olisi parempi. Vaikka se on yleensä vähän primeä suurempi, se tarkistetaan vain vuoden välein. Prime-sidottu korko nousee heti kun prime nostetaan, korkojen nousun aikaan useita kertoja vuodessa. Näppituntumalla ainakin vuoden aikana euribor on ollut edullisempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

0,45 - 0,7 välillähän nuo nykyään pyörivät. Yrittivätkö tarjota kaikkea muuta sontaa (korkokattoa, kauppakirjojen tekoa, sijoitusvakuutusta tms.)

Prime- korot ovat tuollaisessa 10 vuoden lainassa yleensä marginaalilla mitattuna euriboria 0,1 - 0,2 % kalliimpia ainakin jos prime- korkojen vanhalla kehityksellä laskien.

kun euribor on euribor otit sen mistä pankista vaan. Eli marginaali ratkaisee. Meillä joulukuussa nostetussa lainassa 0,4 marginaali eli noin paljon en kyllä maksaisi.

Miettikää tarkkaan kannattaako maksaa kaikesta oheissälästä. Kun marginaaleilla ei voi enää kilpailla (ovat jo niin alhaalla) niin pankit yrittävät haalia lisätuloja näillä kaikenmaailman korkokatoilla tms.

Tarjous saatiin kaksi viikkoa sitten, ei otettu mitään lisämausteita. Prime-korolla mennään, myöhemmin muutetaan osa ehkä 12kk euriboriksi (riippuu koron noususta)

Meilläkin pitkä asiakassuhde, rahastoja+osakkeita ja tosiaan kaikki välityspalkkiot/toimituskulut tingittiin poiseli kyllä kilpailuttaminen kannattaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat