Vierailija

Meillä reilun kk ikäiset keskoskaksoset (joiden kanssa ei suora imetys onnistu). Lisäksi kotona on 3v esikoinen, joten aika on kortilla...Kaikki maidot pitää pumpata ja aika ja voimat ei tunnu riittävän säännölliseen kunnon lypsämiseen, ei ainakaan 4h välein kellon ympäri...Ja kahdelle vauvalle isot maitomäärät...Mikä avuksi?

Kommentit (8)


Mutta ette arvaa miten väsyttävää ja kiireistä arki on pienten KESKOSkaksosten kanssa ja 3v uhmaikäisen esikoisen kanssa.Miten voisin pumpata 1h välein???Tuntuu jo nyt että maitoa tulee yhä vähemmän, onkohan tilanne jollain realistisella keinolla vielä pelastettavissa..?

-Ap

Jos tuon kuukaudenkin olet saanut kaksosia ruokittua rintamaidolla, niin onnittelen vilpittömästi! =) Sinullahan on kova urakka: keskoset, eivät voi imeä ja vielä 3v mukana...anna itsellesi armoa ja anna korviketta jos vauvat niin tarvitsevat. Älä ainakaan stressaa äläkä syyllistä itseäsi, jos et pelkällä äm pärjää.Tsemppiä ja onnea vauvoista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos haluaa pitää maidontuotantoa yllä pitäisi pumpata jopa tunnin välein! Yritä siis pumpata mahdollisimman usein.Hyvä pumppu tekee pumppauksesta mielekkäämpää, meillä Aventin käsikäyttöinen, jonka teho vastaa sairaalalaitteita, ei rasita käsiä eikä tarvita johtoa, joten voit liikkua vapaasti, eikä pidä kamalaa melua.Kokemusta myös Ainun sähköpumpusta ja se oli kamala tähän verrattuna.Jaksamista!

Jos ei riitä niin ei sitten riitä. Annat korviketta sen verran kuin tarvitsevat. Lypsät niin paljon kuin jaksat. Jos rupeat stressaamaan, ei sitä maitoa riitä tuonkaan vertaa.Tsemppiä!

eli yhteensä n. 6 annosta.

Haluaisin saada heille vielä enemmän, mutten tiedä miten se onnistuisi. Aikaa ja voimia aika vähän tällä hetkellä... :o(-Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat