Vierailija

Ilmoituksista ei löytynyt sopivaa huutiksesta, vauvalta taikka plussalta. Olisiko ideoita vielä?

Jos sinulla on tarjota niin kuuntelen! :)Haemme Vaikka gracon autobaby 0-18kg taikka

HTS BeSafe Kid royal 0-18kg.

Kommentit (7)

Secura ei tosiaankaan löytynyt ja

Elite 06 maksoin 155¿ nyt.. Voi kääk näiden hintojen kanssa. Meidän autoon kyllä pitäisi mahtua ismopikin istuin ja saattaahan sekin joskus vaihtua :)

Eli mitä siis haet, vastasyntyneen kaukaloa vai seuraavaa istuinta?

Autobaby on vain 0-13 kiloiselle.Huutonetista ei kannata ostaa ainakaan Britax Two Way Eliteä, jopa yli 5 vuotta vanhoista huudot nousee yli 100 euron. Uusi maksaa 199 euroa eikä istuimen turvallinen käyttöikä ole kuin 5 vuotta. Omasta mielestäni tuollaisesta 5 vuotta vanhasta voisi maksaa max 20 euroa, ja käyttö esim. varaistuimena isovanhempien autossa.Itse ostin Huutonetista alle 90 eurolla 11/04 valmistetun, reilun vuoden käytössä olleen Britax freewayn, ja sen hinta uutena on sentään selvästi enemmän kuin Two Way Eliten. Joten seuraapa sitä merkkiä, ei ole ihan niin suosiossa kuin Elitet. Ja menee ihan vastasyntyneestä alkaen ja sopii aika helposti useimpiin autoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta jos haet käytettyä, katsele tosiaan ihmeessä Britax Freewaytä. On erinomainen istuin, mutta käytettynä ei mitenkään yliarvostettu. Käytettynä istuimen käypä hinta putoaa jo viimeistään 2-vuoden vanhana puoleen uudesta ja silloinkin saa olla uuden veroisen kunnossa. Tämähän ei siis päde huutonetissa, mutta tuolla omalla periaattellani olen ostanut pari käytettyäkin istuinta. Toki tuo Elitekin on ihan ok, mutta siinä lapsi ei useimmissa autoissa mahdu selka menosuuntaan kuin max 2-vuotiaaksi, ja todellakin käytettyinä hinnat on ihan järjettömät. Brio Zentokin voisi olla hyvä kokeilla. Uusista Britaxin Secura on hyvä, mutta sitä ei juurikaan ole vielä käytettynä.Mutta ensiksi suosittelisin sinulle, että ota autosi, lapsesi ja suuntaa esim. Petikon lastentarvikeliikkeisiin. Käy ensin AT-lastenturvassa ja sitten jos haluat jatkaa niin lastentarvike ja Johanna ainakin vielä ovat alueella. Vaikket uutta ostaisi, niin sovita eri malleja autoon ja mielellään myös sitten kaikilla mahdollisilla käyttötavoilla. Tiedät sitten millaista käytettyä voisit tutkailla. Huutonetissa varsinkin on kaikenlaisia myyjiä liikkeellä, myydään pari vuotta vanhoina jotain 1990-luvun istuimia jne. Tuolla AT-lastenturvassa on asiantuntevat myyjät, ei pakkomyyntiä. Lastentarvike myy sinulle väkisin HTS:n koska se on heidän oma maahantuontimerkki ja heidän mielestä kaikki muut istuimet on huonoja. Oma kokemukseni HTS:stä on se että vie hirmuisesti tilaa, on tosi hankala saada mahtumaan ja se mikä meillä kävi kääntymässä oli muutenkin epämukava käyttää, kun vyöt oli koko ajan solmussa jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat