Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voiko kanan koiven paistaa pannulla? Mielestäni siitä tulisi parempaa, eikä sellasta kuivaa.....

Kommentit (3)

Jos se on pakko pannulla paistaa niin aika miedolla lämmöllä ettei pala, mutta tosi kauan että tulee läpi kypsä.



Minä kyllä tekisin riisipedillä uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta siitä saa mehevää myös uunissa, laitat vaan tarpeeksi nestettä siihen ympärille, annat olla vähän kauemmin uunissa mutta miedommassa lämmössä. Jotkut tykkää käärästä koivet folioon, jotta tulee sellasta rapsakan mehukasta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat