Vierailija

synnytyksestäni on jo pari kuukautta aikaa. eilen illalla tunsin että jalkojen välissä tuntui oudolle, ihan kuin siellä olisi jotain.vessassa huomasin kauhukseni että kakka ei tule ihan normaalisti ja että kun pyyhin, tunsin kuinka suoli oli tulossa ulos emättimestä. (sori graavi teksti..). onko muilla samoja oireita?

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja ap, se oireilee juuri noin. Pitkään luulin, että mulla on vaan ummetusta, kun kakka ei meinannut tulla kunnolla, mutta sitten kerran huomasin vessassa, että emättimen puolelle pullistuu sellainen pussi, johon kakka jäi jumiin. Leikkausta mullekin suositeltiin, kun lapsiluku on täynnä. Kannattaa mennä lääkärille, että osaa arvioida laskeuman vakavuuden.

ja synnytyksestäsi on vasta vähän aikaa. Itselläni 2-tason laskeuma ja ihan hyvin pärjäillään. Mutta pimppalihakset on pidettävä kunnossa!

peräsuolen laskeumassa peräsuoli pullistaa emättimen seinämää ulos. Minulla 2 imukuppisynnytystä aiheutti kyseisen vaivan ja leikkaamalla korjattiin, kun kaikki lapset oli tehty.

Peräsuolenlaskeumaan ei auta lihasjumppa, sillä ei ole mitään tekemistä lihaksien kanssa. Kohdunlaskeumaan ja käsittääkseni virtsarakon laskeumaan se kyllä auttaa. Peräsuolenlaskeuma johtuu siitä, että välilihan kudoksiin on tullut repeämä ja suoli pullistuu emättimen puolelle.Ap, ei kysessä ole mikään akuutti vaiva, joten päivystykseen ei kannata rynnätä. Tilaa vaan gynelle aika. Minäkin joudun useimmiten tukemaan välilihaa kädellä, että saan kakan tulemaan. :(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat