Vierailija

Kuka osais auttaa?? Tai mitä kuuluisi tehdä...Mulla siis 5v. poika, jolla on nyt ilmennyt kakka-ongelma?? Ollut pois vaipoista yli 3 vuottaja vahinkoja ei ole sattunut juuri koskaan. Nyt parin kk:n sisällä kakka on tullut housuun monesti. Tai ainakin osa sitä... vatsa ei ole löysällä, enemminkin kovana.Syyksi sanoo ettei muka ehtisi vessaan? päivät siis pkodissa missä vahingot sattuvat.MISTÄ KYSYMYS JA MITÄ TEEN ASIALLE??Kiitollinen KAIKISTA fiksuista kommenteista.Neuvolaan en ole vielä saanut yhteyttä, huomenna koitan. Meillä on nuori ja kokematon neuvolatäti joten siitä tuskin on kovinkaan paljoa apua...

Kommentit (8)

että tolla itkunaamalla löytäisin hausta? En ainakaan vielä löytänyt...Mutta syy voisi olla ummetus? Nyt taas poika kävi kotona kakalla ja se oli ihan ok. Eli tuntuu että seongelma on, kun täytyy kakata pkodissa?Mitä voisin asialle tehdä?Ja kaikkein hulluinta, pelkään että kyseessä on sairaus?? voiko olla? muita oireita ei ole, joskus valittaa vatsaansa, mutta aika harvoin.:(ei allergioita

jos ei toimi, ni sitten mietit muuta.

Mutta siis runsas vedenjuonti, maitotuotteet vähemmälle, runsaasti kuituja. Ja duphalacia. Tämän pitäisi estää kakan panttaaminenkin, koska kakka pysyy löysänä, siitä ei voi mitään papanoita tiristää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kannattaisikohan ensin olla heidän kanssa yhtydessä ja miettiä missä tilanteissä vaingot sattuu. JOspa muistuttaisivat useammin vessassa käynnistä tai kiinnittäisivät paremmin huomiota asiaan. Ehkäpä se vyyhti rupeaa purkautumaan sieltä käsin.

Luultavasti vatsa niin kovalla, että koskee mahaan. Anna kuule duphalacia vaan pullon ohjeen mukaan, varmista, että lapsi juo paljon nesteitä päivän aikana, enemmän vihanneksia, vähemmän maitotuotteita jne.

Käy hakemassa mikrolax peräruiskeita apteekista että saat lapselta " tulpan" pois ja sitten jotai levolacia tai jotain muuta ulostuslääkettä. Apteekistakin osaavat varmasti neuvoa.

olen miettinyt, siis kakan panttaamista.Päiväkodissa on puhuttu ja he tarkkailevat siellä asiaa. Käskivät ottaa neuvolaan yhteyttä myös. Ei ole tiettyjä tilanteita, ja usein sielläei edes huomata koska housuun on tullut pieni papana. Sit jos enemmän niin huomaavat.Kotona vatsa toimii normaalisti, eli en tiedä auttaako mikään ummetuslääke?!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat