Seuraa 

Antakaa neuvoja! Saako 30 eurolla nelihenkiselle perheelle ruokia tehtyä viikoksi? En ole ole kovinkaan hyvä suunnittelemaan ruokaostoksia, joten taas ollaan siinä tilanteessa, että 30 eurolla pitäis ruokkia perhe viikon ajan. Tarttisin neuvoja mitä kannattaa ostaa ja mitä ruokia valmistaa niistä. kiitos etukäteen, jos joku antaisi neuvoja ruokasuunnitteluun edullisesti!

Kommentit (4)

siinä oli monta hyvää ohjetta ja vinkkiä. Keittoruoat ovat halpoja ja niistä syö kahtena päivänä, samoin puurot ovat edullisia. Peruna ja porkkana, jauheliha, silakka...

Itse kiertelen ja ostelen alennettuja tuotteita, esim. lihoja joissa on saman päivän parasta ennen päiväys. Ostan sellaisia pakastimeen " pahan päivän" varalle. Kannattaa niitä ostaa, jos löydät. Ja todella paljon riippuu mitä sinulla kaapeissasi ja pakastimessa on. Keitto on halpaa tehdä, pastaruuat... marjoista saa hyviä välipaloja jos niitä on pakastimessa. Leivän voi tehdä itse ja jättää kaikki päälliset ostamatta..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pussi soijarouhetta maksaa n. 3¿ ja siitä tulee turvotettuna " jauhelihaa" n. kolminkertainen määrä. Soijarouhetta voi käyttää mihin vaan jauhelihan tapaan , yksi osa rouhetta, kaksi osaa kiehuvaa vettä, anna turvota ja paista. Siitä tulee hyvä " jauhelihakastike" , keitto, makaronilaatikko, risotto yms. Sitä löytyy yleensä luontaistuotehyllyistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat