Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Käytiin tänään ostosreissulla Helsingissä pitkästä aikaa ja kyllä voi sanoa, että huonommaksi on vaan kaupunki käynyt. Vessoja ei keskustan ostoskeskuksista meinannut millään löytää ja sitten kun löysi niin hinta oli euron! Aivan sairasta! Vessat myös todella epäsiistejä maksullisuuteensa nähden. Eipä tee mieli tuollaisissa mitään ostella, kun ei edes vessaan pääse ilmaiseksi. Forum-kauppakeskuksessa on jopa sellainen vessavahti, joten jokainen maksaa erikseen sen ¿uron, ettei vaan pääsisi edes samalla ovenavauksella useampi.Kauppavalikoima huonoa ja koko keskusta jotenkin epämiellyttävä. Iso tie siinä ja muutama kauppa kadun molemmin puolin. Kyllä meillä tulevaisuudessa taitaa Helsingin reissut jäädä Linnanmäellä käyntiin.

Kommentit (11)

Sieltä Forumistakaan ei löydetty kuin tämä yksi maksullinen vessa. Lisäksi Helsingin Stockmann sellainen kauppa, että kyllä huomasi miten ylimielisesti myyjät siellä katsoi. Ilmeisesti paremman väen kauppa, jonne ei Hobby Hallin toppatakissa ole asiaa.t. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maalaisille Stadi on Forum + Lintsi...Kyllä mä löydän aina ilmaisen ja siistin vessan, tosin mulle Stadi on paljon muutakin kuin edellä mainitut.

ei tiedä missä ne ilmaiset vessat sijaitsee. Melkeinpä jokaisessa suuremmassa tavaratalossa/kauppakeskuksessa on ilmainen vessa. Stockalla, Sokoksella, Forumissakin, Kampin keskuksessa, Kluuvissa, Kämp Galleria... Loputtomiin jatkuisi lista. Meillä täällä etelässä niissä ovissa ja opasteissa vaan lukee WC eikä paskahuussi.

Hobby Hallin omistajaa en tiedä, mutta siellä on tavallisten ihmisten vaatteita eikä ole hienostelukauppa niin kuin tuo Stockmann. Todella ylpistelevät myyjät siellä ja asiakkaat sellaisia glamour-ihmisiä.t. ap

Voi teitä ihania maalaisia! Jäänyt kokonaan ihanat pikkubutiikit sulta huomaamatta! Sokoksella vessat ilmaisia, Stockalla vessat ilmaisia, Kampin keskuksessa ilmainen vessa, Kluuvissa vessat ilmaisia. Ei kannata pelkästään Forumissa kiehnätä. Ihmeessä kannattaa tutustua Espan Enkeleihin, Kitschiin, Keltaiseen jäänsärkijään, Kukunoriin, Aleksanterin kadun tarjontaan, sekä uskaltautua vaikka Hakaniemen halliin Saippuakauppiaan pakeille tai Ruohonjuureen ostamaan todella vahvaa chilisuklaata. ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat