Seuraa 

Tuli tässä mieleen tämmönen, että voiko kierron pituus vaikuttaa sukupuoleen =)

Kommentit (14)

1. lapsi poika, kierto säännöllinen 28-29 pvää2. lapsi tyttö, kierto esikoisen jälkeen aivan sekaisin, oli kaikkea 25pvän ja 4kk väliltä. Tyttö sai alkunsa Terolutin + Clomifenin avulla3. lapsi tyttö, kierto pitkä. Viimeiset menkat oli joskus helmikuussa, kun lopetin pillerit ja raskaaksi olen tullut joskus huhtikuussa, ultran mukaan laskettu aika oli 22.1.05 kun menkkojen mukaan se ois ollut 18.11.04.4. lapsi poika, kierto kellontarkka 28 pvää (söin pillereitä ja tulin niiden aikana raskaaksi)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sukupuolen määrittää aina miehen sperma eikä nainen voi siihen vaikuttaa, valitettavasti :)

Poikasiittiöt uivat nopeampaa mutta " hyytyvät" matkalla nopeammin kun taas tytöt uivat hitaammin mutta pitempään.MiniK jolla kierrot 32-36 pv ja poika

...emäksisyys/happamuus vaikuttaa.En usko, että kierron pituudella on mitään tekemistä lapsen sukupuolen kanssa. Itellä aika pitkä kierto n. 35 päivää ja molempia sukupuolia lasten joukosto löytyy.Miehen siittiöhän sen sukupuolen määrää, sen tietää kaikki. Oma vaikutuksensa kuitenkin on hedelmöittymisajankohdalla. Eli jos siittiöt pääsevät uimaan päämääräänsä kohti otollisen ajan alkupuolella, niin todennäköisyys poikaan on suurempi, kun vikkelät pojat uivat nopeasti sopivan happamuuden vallitessa. Otollisen ajan loppua kohden emäksisyys lisääntyy ja silloin tyttösiittiöt ovat vahvemmilla, ne ovat hitaampia, mutta kestävät paremmin emäksisyyttä.Jos tästä jotain voi päätellä, niin voisi epäillä, että vauvan ollessa iso suhteessa viikkoihin, niin todennäköisyys poikaan on kai suurempi ja vastaavasti toisinpäin.

:) ONNANNAA

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat